Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els Roca s’instal·len a Barcelona

Amplien i reforcen la seva presència a la cuina de l’hotel Omm

cuina celler de can roca

cuina celler de can roca

Ja fa una setmana que es va estrenar, però avui se’n fa la presentació oficial: Joan, Josep i Jordi Roca han agafat el comandament general del restaurant i el bar de l’hotel Omm. Desembarquen a Barcelona i ho fan sota el paraigua d’unes instal·lacions reconegudes, com Raül Balam-Carme Ruscalleda al Mandarin, Romain Fornell al Palace, Paco Pérez a l’Arts o Martín Berasategui al Condes de Barcelona.

Fins ara, els responsables d’El Celler de Can Roca de Girona assessoraven el restaurant de l’hotel, però amb el canvi passen a convertir-lo en espai gastronòmic i el bar guanya presència i espai. El nou Roca Moo porta la cuina a la sala, mentre que el Roca Bar controla el lobby de l’hotel, amb la cuina d’avantguarda informal com a carta de presentació. Un bar per a 80 comensals i horari ininterromput fins a la una de la matinada on es poden compartir plats informals, de carrer i aptes a tota hora. Els migdies dels dies feiners hi haurà un menú per 19 euros, una possibilitat de menjar amb el segell Roca i després tornar a la feina.

El canvi ha implicat una reforma de l’interiorisme dels baixos de l’hotel, com sempre elegant i modern, a l’altura de la gastronomia que ofereix.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: