Amplien i reforcen la seva presència a la cuina de l’hotel Omm
cuina celler de can roca
Ja fa una setmana que es va estrenar, però avui se’n fa la presentació oficial: Joan, Josep i Jordi Roca han agafat el comandament general del restaurant i el bar de l’hotel Omm. Desembarquen a Barcelona i ho fan sota el paraigua d’unes instal·lacions reconegudes, com Raül Balam-Carme Ruscalleda al Mandarin, Romain Fornell al Palace, Paco Pérez a l’Arts o Martín Berasategui al Condes de Barcelona.
Fins ara, els responsables d’El Celler de Can Roca de Girona assessoraven el restaurant de l’hotel, però amb el canvi passen a convertir-lo en espai gastronòmic i el bar guanya presència i espai. El nou Roca Moo porta la cuina a la sala, mentre que el Roca Bar controla el lobby de l’hotel, amb la cuina d’avantguarda informal com a carta de presentació. Un bar per a 80 comensals i horari ininterromput fins a la una de la matinada on es poden compartir plats informals, de carrer i aptes a tota hora. Els migdies dels dies feiners hi haurà un menú per 19 euros, una possibilitat de menjar amb el segell Roca i després tornar a la feina.
El canvi ha implicat una reforma de l’interiorisme dels baixos de l’hotel, com sempre elegant i modern, a l’altura de la gastronomia que ofereix.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia