CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
Els xefs de Can Feu i El Cel de les Oques cuinen a quatre mans
Els xefs de Can Feu i El Cel de les Oques cuinen a quatre mans
Josep Maria Villagrasa i Keco Martínez-Anglès oferiran un menú de degustació l’11 de novembre a Sabadell, i el 27 a Terrassa
xefs
Josep Maria Villagrasa, xef del restaurant Can Feu (Sabadell), i Keco Martínez-Anglès, xef del restaurant El Cel de les Oques (Terrassa), oferiran un menú de degustació preparat a quatre mans les vesprades de l’11 de novembre a Sabadell i del 27 a Terrassa.
El dimarts 9 de novembre, el cuiner Keco Martínez-Anglès anirà amb part del seu equip al restaurant Can Feu per tal d’elaborar amb Villagrasa un menú que aposta pels productes de proximitat i de temporada, fent una fusió de la cuina tradicional amb sistemes de cocció i elaboració innovadors.
Ambdues nits hi haurà uns aperitius sorpresa dels xefs acompanyats del Vermouth Mussons de Sabadell, una beguda elaborada amb vins blancs procedents de les vinyes de la finca municipal de Can Gambús. Els cuiners proposen d’entrants un tàrtar de tonyina vermella del Mediterrani amb mango i sèsam i un niu de bolets de temporada amb Parmentier de patata trufada i ou escumat; de primers, un suquet de llobarro salvatge i cloïsses amb mongetes del ganxet i una terrina cruixent de garrí amb el seu fons, compota de poma eco i mandarines; de prepostres, una infusió de maduixots amb hibisc, vinagre de Mòdena i alfàbrega, i, per postres, un joc de tardor: gelat de codony, moniato confitat, galeta de mantega i xocolata negra. Per beure, compten amb un celler amb Titiana Pinot Noir 2012, Mont-Ferrant Berta Bouzy 2011 Màgnum o Portal del Montsant Brunus 2011 Màgnum. El menú costarà 45 euros, IVA inclòs.
Tots dos xefs tenen la intenció de conquerir el paladar del client, que podrà jugar a esbrinar quin xef ha elaborat cada proposta.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia