Acaba d’obrir un local al centre comercial L’Illa Diagonal
Escribà Illa Diagonal
El pastisser Christian Escribà acaba d’inaugurar una nova pastisseria al centre comercial L’Illa Diagonal de Barcelona, que se suma als que ja té a la Gran Via i a la Rambla de la Ciutat Comtal. Es tracta d’un establiment que defineix com “el primer pas de l’Escribà del futur” i que dirigirà Patrícia Schmidt, reconeguda pastissera i esposa d’Escribà.
Un dels punts forts del nou Escribà és l’aposta per la personalització, oferint pastissos que es poden dissenyar al gust del consumidor. De fet, els clients podran veure exemples de creacions amb fondant i altres elaboracions per inspirar-se i decidir com volen que sigui el seu pastís.
Nous productes
El nou establiment d’Escribà també ofereix una selecció de les millors creacions del pastisser i algunes novetats. Així, hi trobem productes ja clàssics com els ‘macarons’, el ‘carrot cake’ i el pa de pessic de xocolata amb ‘gelé’ de gerds, i noves creacions com el pastís L’Illa, un cruixent d’avellanes caramel·litzades amb xocolata amb llet i toffee creat especialment per a aquest nou projecte.
A més, el local, situat a la zona del mercat del centre comercial, té una terrassa per degustar pastissos, cafès, xocolates i també una elecció de tes pastissers: de lemon pie, de xoconoir...
Nou concepte
Amb l’establiment de L’Illa, Escribà segueix amb el seu objectiu de créixer dins la ciutat, “from Barcelona to Barcelona”, i arribar a una zona no coberta pels establiments de Gran Via i Rambla. També ha canviat la filosofia de l’espai. I és que l’establiment és un espai modern, lluminós, elegant i blanc, on el color el posen els pastissos. Una pastisseria artesanal nascuda fa més de cent anys que es modernitza i s’instal·la en un centre comercial per primera vegada.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia