Fran Heras, xef del restaurant barceloní, amplia la carta amb receptes d’arrels asturianes
Fran Heras
El restaurant Llamber, al carrer de la Fusina del barri del Born de Barcelona, amplia la seva carta amb esmorzars de forquilla i plats de tardor que tenen les arrels en la cuina asturiana.
El xef del restaurant, Fran Heras, proposa una innovadora i personal cuina catalanoasturiana amb plats com ous a baixa temperatura al gust del comensal, guisats com ‘callos’, fabes o calamarsons o formatges asturians, que combinats amb un suc de fruita natural aporten l’energia necessària per a les primeres hores del dia.
A més a més, el local ofereix còctels fins a les 2 h; destaquen curioses combinacions com el Tokio Sour, l’Haba-Groni, el Mexhattan o el Pepe Güey, i d’altres més tradicionals com el pisco sour, el Bloody Mary o el Cosmopolitan.
Llamber
Fusina, 5. Barcelona
Tel. 93 319 62 50
Horari: de dilluns a diumenge fins a les 2.30 h.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia