Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest estiu, menja’t Montjuïc!

El projecte vol potenciar la gastronomia i la cultura del barri

Menja't Montjuïc

Menja't Montjuïc

Enfortir una gastronomia de proximitat de barri i vincular-la amb la cultura que es programa a Montjuïc. Aquest és l’objectiu de Menja’t Montjuïc, un projecte creat per Petit Montjuïc amb el suport de Barcelona Activa que vol fomentar la retroalimentació entre el Poble-sec i Montjuïc per impulsar un consum d’oci i restauració locals, de proximitat i responsable.

Amb Menja’t Montjuïc es busca que en el pensament dels poblesequins, barcelonins i visitants locals hi aparegui aquest binomi Poble-sec - Montjuïc com una de les primeres opcions d’oci i consum. Alhora, es volen generar circuits naturals de consum entre els dos eixos vertebradors del barri: la gastronomia del Poble-sec i la cultura que es produeix entorn de Montjuïc. Bar i muntanya.

Els bars, restaurants i cellers que en formen part (La Federica, La Porca, Casa Xica o La Chana, entre d’altres), així com les grans institucions culturals de la zona (Teatre Lliure, Fundació Joan Miró, Teatre Grec o MNAC, entre d’altres), es poden consultar en aquest web.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: