Enfortir una gastronomia de proximitat de barri i vincular-la amb la cultura que es programa a Montjuïc. Aquest és l’objectiu de Menja’t Montjuïc, un projecte creat per Petit Montjuïc amb el suport de Barcelona Activa que vol fomentar la retroalimentació entre el Poble-sec i Montjuïc per impulsar un consum d’oci i restauració locals, de proximitat i responsable.
Amb Menja’t Montjuïc es busca que en el pensament dels poblesequins, barcelonins i visitants locals hi aparegui aquest binomi Poble-sec - Montjuïc com una de les primeres opcions d’oci i consum. Alhora, es volen generar circuits naturals de consum entre els dos eixos vertebradors del barri: la gastronomia del Poble-sec i la cultura que es produeix entorn de Montjuïc. Bar i muntanya.
Els bars, restaurants i cellers que en formen part (La Federica, La Porca, Casa Xica o La Chana, entre d’altres), així com les grans institucions culturals de la zona (Teatre Lliure, Fundació Joan Miró, Teatre Grec o MNAC, entre d’altres), es poden consultar en aquest web.