Peixateria i restaurant alhora, l’establiment serveix una carta mediterrània i japonesa que compta amb la col·laboració del xef Marc Gascons
fishop girona
Després de Barcelona i Platja d’Aro, Fishop ha aterrat a Girona. Peix i marisc a la vista del client, que pot escollir què vol, com ho vol i tastar-ho en un ambient desenfadat i modern. La carta combina el receptari mediterrani i el japonès, sempre a partir de productes frescos, en què el peix i el marisc són els grans protagonistes.
El restaurant compta amb diversos espais. La barra, on durant tot el dia se serveix cuina japonesa al moment; la peixateria, on es venen els millors peixos i mariscos de les llotges catalanes, que es poden degustar al mateix restaurant segons el criteri del comensal o comprar-los per cuinar-los a casa, i, finalment, la sala, un espai diàfan i desenfadat inspirat en les antigues peixateries.
A la cuina, Fishop compta amb la col·laboració del xef Marc Gascons, propietari del restaurant Els Tinars de Llagostera (Girona) i guardonat amb una estrella Michelin. L’acompanya Eduard Soler, amb una llarga trajectòria al grup Travi.