Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fishop arriba a Girona

Peixateria i restaurant alhora, l’establiment serveix una carta mediterrània i japonesa que compta amb la col·laboració del xef Marc Gascons

fishop girona

fishop girona

Després de Barcelona i Platja d’Aro, Fishop ha aterrat a Girona. Peix i marisc a la vista del client, que pot escollir què vol, com ho vol i tastar-ho en un ambient desenfadat i modern. La carta combina el receptari mediterrani i el japonès, sempre a partir de productes frescos, en què el peix i el marisc són els grans protagonistes.

El restaurant compta amb diversos espais. La barra, on durant tot el dia se serveix cuina japonesa al moment; la peixateria, on es venen els millors peixos i mariscos de les llotges catalanes, que es poden degustar al mateix restaurant segons el criteri del comensal o comprar-los per cuinar-los a casa, i, finalment, la sala, un espai diàfan i desenfadat inspirat en les antigues peixateries.

A la cuina, Fishop compta amb la col·laboració del xef Marc Gascons, propietari del restaurant Els Tinars de Llagostera (Girona) i guardonat amb una estrella Michelin. L’acompanya Eduard Soler, amb una llarga trajectòria al grup Travi.

* Fishop Girona: avinguda Ramon Folch, 13. Tel. 972 22 12 17

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: