Xavier Jovells, fill de Can Pineda, oferirà clàssics reinventats en el seu nou restaurant
Exterior del Floreta
Un nou local ha obert les portes en ple centre del barri del Poblenou. Es tracta del restaurant Floreta, un projecte que ha decidit emprendre Xavier Jovells, fill del cuiner de Can Pineda i fundador d’Els Tres Porquets. El jove xef apostarà per les tapes i petites racions per presentar la seva oferta gastronòmica, que es basarà en els grans clàssics de la cuina tradicional, però posats al dia.
Jovells cuinarà racions de les receptes clàssiques que ha après durant els 10 anys que ha treballat als fogons de Can Pineda mesclant-les amb altres propostes més noves i atrevides. Així, oferirà tapes de cullera, com cua de bou, canelons o fricandó, però també les tapes fredes de tota la vida, com un bon plat de pernil. Pel que fa a les propostes més innovadores, la carta incorporarà platets més sofisticats com carpaccio de bolets, foie amb poma, filet amb crema d’anxoves, o remenat de bolets amb foie.
A les nits, còctels
Floreta, amb una decoració d’inspiració mediterrània, té una capacitat per a 32 comensals. Disposa d’un celler ampli i d’una carta de vins que incorporarà noves referències cada quinze dies. Durant les nits es potenciarà el servei de combinats amb la presència d’un bàrman els dijous, divendres i dissabtes.
Floreta
Marià Aguiló, 50. Barcelona
Tel. 93 000 98 37
Obert dilluns, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 9 a 23 h. Diumenge, de 13 a 16 h. Servei de cocteleria de dijous a dissabte fins a les 3 h.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia