Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Formació per donar valor a la terra

Raventós Codorníu forma sommeliers de tot l'estat amb les titulacions oficials WSET per donar valor a la terra i a tot el procés de producció, des de la vinya fins a la taula

De moment s'han impartit el nivell 1 i el 2 del WSET

De moment s'han impartit el nivell 1 i el 2 del WSET

Raventós Codorníu ha decidit fer un pas més i ha creat el Raventós Codorníu College per formar sommeliers i professionals de sala de restaurants de tot l'estat. En col·laboració amb Rack and Return, s'han ofert cursos del Wine and Spirit Education Trust (WSET), una de les formacions més prestigioses del món en la tecnificació del món del vi. 

De moment, entre Madrid i Barcelona, un centenar de professionals ja han fet aquests cursos que, segons Ricard Rofes, responsable de Vins de Llegat i de Raventós Codorníu College, "contribuiran a donar valor a la terra i al procés de producció del vi".

"Vam detectar que des del sector de la restauració hi havia una certa demanda de formació i, aprofitant que teníem en Fran Guiñazú treballant amb nosaltres, vam impulsar aquests cursos", explica Rofes.

De moment ja hi han passat sommeliers del Disfrutar, Hermanos Torres, Enigma, Alapar, Montbar o Slow and Low i la voluntat de l'empresa és seguir oferint aquests cursos.

Rofes té clar que és una proposta que no s'acabarà aquí i recorda que "les empreses necessitem que les persones que estan en contacte amb el consumidor siguin els ambaixadors del vi i sàpiguen el que estan explicant per fer-ho més fàcil del que ho hem fet fins ara. I en aquest sentit a Raventós Codorníu hem estat pioners".

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: