Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Gaspatxo japonès

A la recepta s’ha afegit com a ingredient bàsic el sèsam

gaspatxo japonès

gaspatxo japonès

La fusió de les cuines japonesa i mediterrània ha estat sempre un dels principis bàsics de Sushibox. Aquesta vegada l’escollit ha estat el refrescant gaspatxo, una recepta molt utilitzada i variada al llarg dels estius.

Els ingredients del gaspatxo tradicional són el cogombre, tomàquet, pebrot vermell i verd, all, ceba, aigua i sal. Els tocs orientals que se li han donat són el pebre negre, l’oli de sèsam, sèsam negre i vinagre d’arròs.

No és la primera vegada que creen aquest tipus de fusions. Ja ho van ser els ‘futomakis’ de calçots o els ‘uramakis’ California Green, en què s’afegeix enciam i maionesa a la recepta japonesa.

El gaspatxo es pot demanar fent una comanda a la seva pàgina web, per telèfon o anant directament a les dues botigues de què disposen. El seu preu és de 4 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: