A partir d’avui dimecres 29 de juny, a les 23.15 h, TV3 estrenarà capítols nous de la tercera temporada de la docusèrie Gent de mercats, dirigida per Tana Collados i produïda amb la col·laboració de Benecé Produccions. El programa, que aquesta temporada dona més protagonisme als mercats ambulants, continua endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels pobladors d’aquests espais, dels que hi venen, dels que hi compren i dels passavolants. Tot, per descobrir que cada mercat és un món ple d’històries.
Uns clients molt especials al mercat de Sant Jordi de Sant Boi de Llobregat
Després de l’estrena de La gran vetllada, la nit de dimecres a TV3 continuarà amb Gent de mercats. Aquesta setmana s’endinsarà en el mercat de Sant Jordi de Sant Boi de Llobregat, el mercat ambulant de Malgrat de Mar i els mercats de la Llibertat i del Poblenou de Barcelona. En aquest episodi, entre molts d’altres protagonistes, seguirem un grup de clients molt especial pel mercat de Sant Jordi a Sant Boi de Llobregat: una dotació de bombers que tan bon punt apaguen un foc encenen uns fogons. Al mercat de la Llibertat de Barcelona, hi ha el Salvador, un especialista en olives, de qui l’equip del programa mirarà d’esbrinar la recepta secreta de les “olives infern”, tot i que no serà fàcil! Al mercat ambulant de Malgrat de Mar descobrirem la història de la Pili, l’última generació d’una nissaga de venedors ambulants, i es colarà a la parada de roba de la Montse i la Mari, dues germanes que han posat l’ànima en la seva pròpia marca de roba solidària amb la lluita contra el càncer. La ruta pels mercats d’aquest episodi acabarà al barri del Poblenou de Barcelona, amb el Beltrán, un cuiner jove arribat de Segovia, d’aquells que admira la cuina de les iaies i el producte de mercat.
Mercat ambulant de Malgrat de Mar
Gent de mercats torna després de la segona temporada, en què va obtenir una audiència mitjana de 154.000 persones i, acumulada, d'1.407.000 espectadors que van veure almenys un minut de programa. La docusèrie, dirigida per la periodista de TV3 especialitzada en gastronomia Tana Collados, va ser guardonada en la categoria de programa cultural, divulgatiu i documental de la XXVI edició dels Premis Zapping a la qualitat audiovisual.