Enrique Tomás, l'empresa de pernileries més gran del món, ha estrenat Enrique Tomás GO!urmet, unes botigues dispensadores d'entrepans i altres referències de la marca pensades per a la degustació en zones de pas molt concorregudes i amb una alta capacitat de consum. I l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona - El Prat ha estat el primer a rebre aquest nou format de botigues, les més petites de la companyia, amb què volen revolucionar el sector de les màquines de venda automàtica (vending), ja que posen a disposició dels consumidors productes frescos en un format inèdit fins ara.
Primera fase
La primera fase del projecte inclou un total de 30 botigues Enrique Tomás GO!urmet, a més d'altres botigues dispensadores de venda automàtica tradicionals, distribuïdes en punts estratègics de tot l'aeroport barceloní, que ofereixen, les 24 hores del dia, una gran varietat de productes amb la mateixa qualitat i preu que la que es troba a la resta dels punts de venda de la companyia: des de varietats diferents d'entrepans de pernil ibèric i de gla, incloent-hi el seu producte estrella, el Tomasón –un brioix ple d'encenalls de pernil–, fins a patates fregides Frit Ravich Enrique Tomás i altres snacks i sucs de taronja naturals.
Per garantir la màxima frescor i una textura cruixent, tots els productes peribles s'aniran reposant de manera continuada cada quatre hores, aproximadament, gràcies a la proximitat dels locals de producció que l'empresa té al mateix aeroport. De fet, la tecnologia de les màquines està estudiada perquè es garanteixi la venda dins aquest període. Si de vegades no es produeix en aquest temps límit, el sistema conté una aplicació que posarà a disposició dels consumidors els productes a un millor preu, però també garantint-ne la frescor.