Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

GO!urmet, el 'vending' d'Enrique Tomás a l'aeroport de Barcelona

30 màquines repartides per la terminal per vendre 3.000 entrepans acabats de fer cada dia

Enrique Tomás davant d'una de les noves màquines

Enrique Tomás davant d'una de les noves màquines

Enrique Tomás, l'empresa de pernileries més gran del món, ha estrenat Enrique Tomás GO!urmet, unes botigues dispensadores d'entrepans i altres referències de la marca pensades per a la degustació en zones de pas molt concorregudes i amb una alta capacitat de consum. I l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona - El Prat ha estat el primer a rebre aquest nou format de botigues, les més petites de la companyia, amb què volen revolucionar el sector de les màquines de venda automàtica (vending), ja que posen a disposició dels consumidors productes frescos en un format inèdit fins ara.

Primera fase

La primera fase del projecte inclou un total de 30 botigues Enrique Tomás GO!urmet, a més d'altres botigues dispensadores de venda automàtica tradicionals, distribuïdes en punts estratègics de tot l'aeroport barceloní, que ofereixen, les 24 hores del dia, una gran varietat de productes amb la mateixa qualitat i preu que la que es troba a la resta dels punts de venda de la companyia: des de varietats diferents d'entrepans de pernil ibèric i de gla, incloent-hi el seu producte estrella, el Tomasón –un brioix ple d'encenalls de pernil–, fins a patates fregides Frit Ravich Enrique Tomás i altres snacks i sucs de taronja naturals.

Albert Tomás Núria Tomás Enrique Tomás

Per garantir la màxima frescor i una textura cruixent, tots els productes peribles s'aniran reposant de manera continuada cada quatre hores, aproximadament, gràcies a la proximitat dels locals de producció que l'empresa té al mateix aeroport. De fet, la tecnologia de les màquines està estudiada perquè es garanteixi la venda dins aquest període. Si de vegades no es produeix en aquest temps límit, el sistema conté una aplicació que posarà a disposició dels consumidors els productes a un millor preu, però també garantint-ne la frescor.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: