Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona premien la Pastisseria Hofmann

La Gala de la Pastisseria reuneix i reconeix cada any els millors professionals del sector

La pastisseria Hofmann ha rebut el premi a la millor del país

La pastisseria Hofmann ha rebut el premi a la millor del país

La Pastisseria Hofmann, creada l’any 2008 per la desapareguda Mey Hofmann, ha guanyat el Premi a la Millor Pastisseria de Catalunya, que atorguen els gremis de Barcelona i Girona. Amb Miquel Guarro com a director de pastisseria des del 2019, la Hofmann és una reconeguda pastisseria d’autor amb un ampli repertori de creacions individuals que varien segons la temporada. Des del seu naixement al barri del Born de Barcelona, ha guanyat importants reconeixements, com el Premi al Millor Croissant Artesà de Mantega (2010); el Premi a la Millor Pasta de Te (2015) i la Fava de Cacau a la Millor Pastisseria de Catalunya (2020). 

El guardó l’han atorgat el Gremi de Pastisseria de Barcelona i el de Girona després d’una votació interna dels seus integrants durant la celebració de la Gala de la Pastisseria 2022.

A més del Premi a la Millor Pastisseria de Catalunya, s'han lliurat els guardons següents: 

  • Premi Trajectòria Professional 2022: Eric Ortuño, fundador de L’Atelier Barcelona (Barcelona)
  • Premi Innovador 2022: Pastisseria Targarona d’Igualada (Anoia)
  • Premi Emprenedoria 2022: Sauleda Pastissers de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme)
  • Premi a la pastisseria agremiada més antiga: Pastisseria La Confiança de Gelida (Alt Penedès)
  • Premi Personatge més Dolç 2022: Eloi Vila, periodista 
  • Premi Millor Professional a Xarxes Socials: Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann
  • Premi Millor Pastisseria a Xarxes Socials: Pastisseria Hofmann
  • Premi al Millor Pastisser de la demarcació de Girona: Agustí Juhé de Pastisseria Juhé de l’Escala (Alt Empordà)
  • Premi a la Millor Trajectòria Professional (Girona): Miquel Costabella

L’Escola de Pastisseria també ha atorgat la Medalla de Mestre Pastisser a Jaume Viñallonga (Montornès del Vallès, Vallès Oriental).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: