La Pastisseria Hofmann, creada l’any 2008 per la desapareguda Mey Hofmann, ha guanyat el Premi a la Millor Pastisseria de Catalunya, que atorguen els gremis de Barcelona i Girona. Amb Miquel Guarro com a director de pastisseria des del 2019, la Hofmann és una reconeguda pastisseria d’autor amb un ampli repertori de creacions individuals que varien segons la temporada. Des del seu naixement al barri del Born de Barcelona, ha guanyat importants reconeixements, com el Premi al Millor Croissant Artesà de Mantega (2010); el Premi a la Millor Pasta de Te (2015) i la Fava de Cacau a la Millor Pastisseria de Catalunya (2020).
El guardó l’han atorgat el Gremi de Pastisseria de Barcelona i el de Girona després d’una votació interna dels seus integrants durant la celebració de la Gala de la Pastisseria 2022.
A més del Premi a la Millor Pastisseria de Catalunya, s'han lliurat els guardons següents:
- Premi Trajectòria Professional 2022: Eric Ortuño, fundador de L’Atelier Barcelona (Barcelona)
- Premi Innovador 2022: Pastisseria Targarona d’Igualada (Anoia)
- Premi Emprenedoria 2022: Sauleda Pastissers de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme)
- Premi a la pastisseria agremiada més antiga: Pastisseria La Confiança de Gelida (Alt Penedès)
- Premi Personatge més Dolç 2022: Eloi Vila, periodista
- Premi Millor Professional a Xarxes Socials: Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann
- Premi Millor Pastisseria a Xarxes Socials: Pastisseria Hofmann
- Premi al Millor Pastisser de la demarcació de Girona: Agustí Juhé de Pastisseria Juhé de l’Escala (Alt Empordà)
- Premi a la Millor Trajectòria Professional (Girona): Miquel Costabella
L’Escola de Pastisseria també ha atorgat la Medalla de Mestre Pastisser a Jaume Viñallonga (Montornès del Vallès, Vallès Oriental).