Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Hi ha moltes maneres de celebrar la verema del cava

Del 26 d’agost al 17 de setembre, se celebren activitats especials arreu del Penedès

Verema cava

Verema cava

Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep obriran les seves portes durant la verema per oferir una trentena de propostes originals i úniques, aptes per a tots els públics. Aquest nou projecte, promogut per l’Institut del Cava, busca promoure l’enoturisme en una època tan assenyalada per a la comarca del Penedès. Totes les propostes seran en divendres, dissabtes i diumenges del 26 d’agost al 17 de setembre i ja es poden comprar les entrades.

Les propostes enoturístiques engloben un ampli ventall d’activitats: concerts amb música en viu, projeccions de cinema entre vinyes, tallers d’aromes, esmorzars de pagès, passeigs amb llanternes sota la lluna d’estiu, lectures de contes per a adults o viatges amb carruatges per entendre com vivien la verema els nostres avis. Els divendres, dissabtes i diumenges, els 13 emblemàtics cellers obriran les portes per acollir tothom qui vulgui gaudir d’una experiència en un entorn singular.

Per enriquir les activitats, La Verema del Cava proposa un complement gastronòmic de nivell. Els Menús de La Verema del Cava, oferts per restaurants ubicats al Penedès adherits al projecte, maridaran grans propostes culinàries amb els millors caves. Els restaurants El Mirador de les Caves, El Cigró d’Or, La Cava d’en Sergi, Cal Blay Vinticinc, Cal Ticus, Casa Joan, Taps de Suro, Sol i Vi, Fonda Neus i Ca la Katy, entre d’altres, han preparat uns menús particulars per ser maridats amb cava durant els caps de setmana que tinguin lloc les activitats.

Activitats dels cellers:
  • CODORNÍU – La verema a les teves mans
  • GIRÓ RIBOT – Most, bombolles i música en viu
  • GRAMONA – Maridatge sensorial a la vinya
  • JUVÉ & CAMPS – La verema dels nostres avis
  • LLOPART – Transporta’t a la verema de 1887
  • MESTRES – Taller d’aromes i sensacions
  • PINORD – Un viatge des del most fins als grans reserves
  • RECAREDO – Viu la verema pas a pas
  • SUMARROCA – La verema sota la lluna d’estiu o a ple dia
  • TORELLÓ – Un matí diferent entre vinyes
  • VALLFORMOSA – Contes per a adults durant la verema
  • VILARNAU – Una verema de cinema
  • VINS EL CEP – Maridatges de verema pel xef Oriol Llavina 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: