Els cellers Corpinnat organitzen entre el 15 de juny i el 31 de juliol el II Festival Gastronòmic Corpinnat, amb una oferta de 45 sopars en espais singulars dels cellers o entre les vinyes, a càrrec d'una quarantena de xefs de reconegut prestigi que dissenyaran cada menú per maridar-lo amb els corpinnats de cada celler. L’objectiu del festival és doble: posar en valor la riquesa i diversitat gastronòmica del nostre país i el talent dels cuiners i cuineres, i donar a conèixer els valors de Corpinnat com a marca de qualitat de vins escumosos nascuts al cor del Penedès.
El públic que participa al sopar té l’opció de fer una visita prèvia al celler. Les reserves ja es poden gestionar directament a través del web de Corpinnat (www.corpinnat.com). A través d’aquesta pàgina es pot consultar el calendari de tots els sopars programats, escollir el dia desitjat i processar la reserva. Aquest mateix procés es podrà realitzar de manera personalitzada al web de cada celler.