Gairebé 40 restaurants oferiran les seves propostes gastronòmiques amb maridatge
Fideus
Les Jornades dels Fideus Rossos de Cambrils arriben, un any més, amb la participació de 38 restaurants del municipi, que oferiran menús gastronòmics variats amb aquest producte com a denominador comú. La novetat d’aquesta quarta edició, que se celebra del 22 d’abril al 8 de maig, és que les propostes dels establiments es maridaran amb els vins i caves Torelló, patrocinador de les Jornades.
Els preus dels menús oscil·len entre els 19,50 i els 48,50 €. Els participants podran gaudir dels plats més tradicionals de la cuina cambrilenca, així com de la innovadora i sorprenent cuina d’autor. Els fideus rossos són el resultat de la combinació de les matèries primeres d’aquesta zona i d’una recepta que ha passat de generació en generació sense perdre l’essència.
Per tancar aquesta celebració de 17 dies, la Confraria de Pescadors de Cambrils, col·laboradors de les jornades gastronòmiques, oferirà una fideuada popular el dia 8 de maig a un preu simbòlic de 4 € cada ració als assistents.
Les IV Jornades dels Fideus Rossos s’inclouen en el calendari gastronòmic de Cambrils, que proposa 10 activitats i jornades al llarg de l’any.
Establiments participants
l’Original, Bresca, Taverna Lekeitio, El Pósito, La Galera, Bec d’Or, Can Solé, l’Escandall, Gami, Club Nàutic, Casa Macarrilla 1966, Denver, Duomo Rest-Pizzeria, La Palmera de la Llosa, Cal Tendre, Rincón de Diego, Casa Gallau, Can Bosch, Acuamar, El Morter, Casavella, Les Barques, Casa Port, Miquel, Miramar, El Faro, Nou Piñas, El Pescador, Al Punt, Germans Miquel’s, l’Espurna, Vora, Moraima, El Maset, Del Mar, La Cuina d’en Jordi, La Tresca i Llop de Mar.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia