Javier de las Muelas serveix el dry martini un milió
Comença un homenatge al mític còctel que culminarà el 14 de juliol amb una festa
Javier de las Muelas
El cocteler Javier de las Muelas va servir l’any 1978 el primer dry martini al Dry Martini Cosmopolitan Bar, que regenta des de llavors al carrer Aribau de Barcelona. Dimecres 30 de juny el comptador instal•lat en aquesta cocteleria llegendària va arribar a la copa un milió, motiu pel qual s’han programat una sèrie d’actes commemoratius sota el nom de The One Million Dry Celebration.
Els esdeveniments ja han començat amb la participació de gairebé 20 botigues barcelonines (Rabat, Vinçon, Rosa Clará, Colmado Quílez, Lafuente, Colmado Múrria, Ermenegildo Zegna, Cooking The Kitchen Company, Bagués-Masriera, llibreries Bertrand, Vila Viniteca, Tous, etc.). Cadascun d’aquests establiments ha decorat el seu aparador amb dibuixos del japonès Yoshi Sislay referents als tres protagonistes del còctel: la ginebra Bombay Sapphire, el vermut Martini i el mateix Javier de las Muelas.
The One Million Dry Celebration culminarà el 14 de juliol amb una festa al Pavelló Mies van der Rohe en la qual participaran els 'bartenders' més prestigiosos del món després d’haver desfilat pels carrers més cèntrics de Barcelona.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia