L’hotel Mandarin Oriental incorpora el xef francès al seu equip
Jean Luc Figueras
L'hotel Mandarin Oriental
L’experiència del cuiner en l’assessoria gastronòmica, així com el seu esperit innovador i creatiu, reforçaran l’oferta de l’establiment barceloní a partir de l’1 de setembre.
Nascut a França, però amb arrels catalanes, Jean Luc Figueras ha exercit de cuiner dins i fora de les nostres fronteres. Al restaurant Eldorado Petit de Sant Feliu de Guíxols –i amb sucursals a Barcelona i Nova York– va aconseguir una estrella Michelin. Un reconeixement que també va rebre per la seva tasca culinària a l’Azulete i al restaurant que du el seu nom, ambdós a la capital catalana.
Davant aquest nou repte professional, Figueras ha expressat la seva satisfacció “per entrar a formar part d’un hotel i d’una companyia d’aquesta categoria en la qual figuren cuiners com Carme Ruscalleda, Pierre Gagnaire, Heston Blumenthal, Daniel Boloud o Thierry Max”.
Hotel Mandarin Oriental
Passeig de Gràcia, 38-40. Barcelona. Tel. 93 151 88 88
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia