Troba la teva recepta

Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi homenatja Carme Ruscalleda

La xef del Sant Pau rep el reconeixement per la seva trajectòria

Toni Balam i Carme Ruscalleda

Toni Balam i Carme Ruscalleda

L’Escola Superior d'Hostaleria i Turisme de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, que enguany celebra el 30è aniversari, ha organitzat un acte de reconeixement a Carme Ruscalleda pels 30 anys al capdavant del restaurant Sant Pau.

Per això, l’escola ha ofert un Sopar Gastronòmic en homenatge a la xef catalana per la seva aportació a la difusió de la gastronomia catalana arreu del món i per la seva col·laboració en la formació dels alumnes del Curs d’Especialització en Alta Cuina de l’escola. L’acte ha comptat amb la presència de Carme Ruscalleda i Antoni Balam, i de reconeguts cuiners, companys de professió, com Joan Roca, Carles Gaig, Ferran Adrià, Nandu Jubany, Pere Monje, Fina Puigdevall, Fran López, Oriol Ivern, Romain Fornell, Paolo Casagrande, Hideki Matsuhisa, Sílvia Hofmann, entre d’altres, a més de Núria Montmany, directora d’Estudis Professionals de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, Josep Maria Ramón, director general de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, i Llorenç Puig, SJ, delegat provincial dels Jesuïtes de Catalunya.

Per això, l’Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Sant Ignasi ha elaborat i servit un sopar gastronòmic d’homenatge, creat especialment per a aquesta ocasió pels alumnes i professors de l’Escola. Carme Ruscalleda, exigent amb la qualitat del producte i defensora d’oferir als clients experiències sensorials a través d’una cuina saludable, és l’única dona del món que en la seva trajectòria de cuinera ha comptat amb cinc estrelles Michelin, tres per al seu restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar (Barcelona) i dos per al seu restaurant a Tòquio. Això significa el reconeixement a la seva emprenedoria, professionalitat i il·lusió amb què ha treballat, temporada rere temporada, des de l'obertura del Sant Pau el 1988

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto