Troba la teva recepta

Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi homenatja Carme Ruscalleda

La xef del Sant Pau rep el reconeixement per la seva trajectòria

Toni Balam i Carme Ruscalleda

Toni Balam i Carme Ruscalleda

L’Escola Superior d'Hostaleria i Turisme de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, que enguany celebra el 30è aniversari, ha organitzat un acte de reconeixement a Carme Ruscalleda pels 30 anys al capdavant del restaurant Sant Pau.

Per això, l’escola ha ofert un Sopar Gastronòmic en homenatge a la xef catalana per la seva aportació a la difusió de la gastronomia catalana arreu del món i per la seva col·laboració en la formació dels alumnes del Curs d’Especialització en Alta Cuina de l’escola. L’acte ha comptat amb la presència de Carme Ruscalleda i Antoni Balam, i de reconeguts cuiners, companys de professió, com Joan Roca, Carles Gaig, Ferran Adrià, Nandu Jubany, Pere Monje, Fina Puigdevall, Fran López, Oriol Ivern, Romain Fornell, Paolo Casagrande, Hideki Matsuhisa, Sílvia Hofmann, entre d’altres, a més de Núria Montmany, directora d’Estudis Professionals de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, Josep Maria Ramón, director general de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, i Llorenç Puig, SJ, delegat provincial dels Jesuïtes de Catalunya.

Per això, l’Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Sant Ignasi ha elaborat i servit un sopar gastronòmic d’homenatge, creat especialment per a aquesta ocasió pels alumnes i professors de l’Escola. Carme Ruscalleda, exigent amb la qualitat del producte i defensora d’oferir als clients experiències sensorials a través d’una cuina saludable, és l’única dona del món que en la seva trajectòria de cuinera ha comptat amb cinc estrelles Michelin, tres per al seu restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar (Barcelona) i dos per al seu restaurant a Tòquio. Això significa el reconeixement a la seva emprenedoria, professionalitat i il·lusió amb què ha treballat, temporada rere temporada, des de l'obertura del Sant Pau el 1988

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto