Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jordi Vilà, nou director gastronòmic del Velódromo

El xef agafa el relleu de Carles Abellan amb la voluntat de consolidar l’oferta culinària del mític local barceloní

El xef Jordi Vilà

El xef Jordi Vilà

El xef Jordi Vilà, guardonat amb una estrella Michelin al restaurant Alkimia, és el nou encarregat de dirigir la cuina del Bar Velódromo, mític local barceloní, en substitució de Carles Abellan, que fins ara era responsable del rellançament de l’establiment gastronòmic recuperat per Cerveses Moritz el juliol de 2009.

La idea és innovar de manera progressiva l’oferta culinària de l’establiment, amb un to marcadament barceloní i català, amb influències franceses i internacionals. D’aquesta manera, les primeres novetats en algunes de les receptes de l’actual carta ja es podran trobar a partir del mes d’octubre. El xef Jordi Vilà assegura que es mantindrà fidel a “una cuina que respecta el producte per sobre de les modes, a més de l’herència de la cuina catalana”. Vilà es posa així al capdavant d’un projecte “molt ambiciós que pretén consolidar l’oferta gastronòmica del Velódromo com una de les més potents, dinàmica i completa de la ciutat”.

I al novembre, la Fàbrica Moritz
La direcció gastronòmica de Vilà inclourà també el conjunt d’espais gastronòmics de la Fàbrica Moritz Barcelona, actualment en procés de rehabilitació i que s’inaugurarà a finals de novembre. Hi haurà una cerveseria, un restaurant popular i un càtering ‘in situ’ amb capacitat per a 500 persones. Vilà, que comptarà amb el seu equip de confiança, es mostra “content i orgullós de poder participar també de forma activa en la definició i execució de la part hostalera i gastronòmica de la Fàbrica Moritz Barcelona, dos reptes que marquen una important fita en la meva carrera i que permetran desplegar tot el nostre potencial gastronòmic que ja venim treballant intensament a l’Alkimia.”

Bar Velódromo.
Muntaner, 213.
Barcelona. Tel. 93 430 60 22.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: