Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornada de Salut i Alimentació a la Fundació Alícia

S'emmarca en la festa Alícia't 2015 i es presenta una col·lecció de publicacions sobre alimentació i càncer

Jornades salut Alícia

Jornades salut Alícia

Món Sant Benet acull avui la Primera Jornada de Salut que s’ha dissenyat amb l’objectiu de divulgar els projectes, investigacions, treballs i accions de col·laboració sobre temes de salut i alimentació que la Fundació Alícia ha desenvolupat durant els darrers anys.

La jornada, impulsada i organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera, servirà per presentar una col·lecció sobre alimentació durant el càncer elaborada conjuntament pels equips professionals de la Fundació Alícia i l’Institut Català d’Oncologia, adscrit al departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El projecte “Alimentació durant el tractament del càncer” consisteix en nou publicacions amb informació i recomanacions per ajudar les persones que estan lluitant contra el càncer a menjar millor i així mantenir un estat nutricional el més òptim possible. El primer lliurament de la col·lecció estarà disponible de forma immediata a través del web de la Fundació Alícia.

La Primera Jornada de Salut s’estructura en tres sessions de treball i un acte de cloenda que comptarà amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, i del president de la Fundació Catalunya-La Pedrera i de la Fundació Alícia, Germán Ramón-Cortés.

La jornada oferirà una perspectiva integral de les actuacions que desenvolupen els professionals de la Fundació Alícia, tant en el camp de la difusió dels bons hàbits alimentaris entre la població en general, com en la millora de l’alimentació de col·lectius amb necessitats especials. També inclou una presentació de les investigacions científiques relacionades amb la salut que compten amb la participació de la fundació.

Festa Alícia't 2015
La Primera Jornada de Salut es desenvolupa el dia anterior al cap de setmana d’Alicia’t 2015, la festa de la cuina fàcil, sana i divertida, que té lloc a Món Sant Benet els dies 18 i 19 d’abril. La festa arriba ja a la tercera edició i esdevé un punt de trobada de famílies i públic en general. El seu objectiu és ensenyar d’una forma lúdica a millorar els hàbits alimentaris a través de la pràctica d’una cuina saludable.

Per això, s'ofereixen 200 activitats, entre els quals hi ha 120 tallers al voltant de l’alimentació. Els tallers estan dissenyats i desenvolupats pels equips de la Fundació Alícia i dels Serveis Culturals de Món Sant Benet, però també inclouen la participació de referents de la gastronomia en els tallers monogràfics sobre ‘La cuina de L’Ó’ i ‘La xocolata de l’Enric Rovira’, que comptaran amb la presència del cuiner Jordi Llobet, xef de L’Ó —guardonat amb una estrella Michelin—, i del xocolater barceloní establert al Bages, Enric Rovira.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: