Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades de maridatge a Villa Retiro

L'hotel-restaurant de Xerta celebra la 12a edició d'aquestes jornades

Exterior de l'Hotel Villa Retiro

Exterior de l'Hotel Villa Retiro

A partir del 9 de novembre, cada divendres del mes, l'hotel restaurant Villa Retiro de Xerta (Baix Ebre) proposa una escapada per participar en els sopars maridatge, amb una selecció de cellers i la proposta gastronòmica Fran López. Per a aquesta dotzena edició, el restaurant oferirà durant quatre jornades un menú de degustació maridat amb vins de diferents cellers. Es tracta de menús de set plats per a cada jornada, amb productes tradicionals, d'acord amb els vins de cada celler, entre els quals hi ha Veuve Clicquot, Pittacum, Sommos i Marco Abella.

Hi podeu pernoctar

A més, per gaudir de l'entorn, l'hotel boutique Villa Retiro proposa quedar-se a dormir a l'hotel i aprofitar el pack especial amb sopar maridatge i estada amb esmorzar, per despertar envoltat de natura. Amb tot, l'hotel-restaurant Villa Retiro, de cinc estrelles, vol proporcionar una experiència única on les millors propostes gastronòmiques es fusionen amb les millors cellers.

Les jornades de maridatge d'enguany se celebraran aquests dies:

  • 9 de novembre: Veuve Clicquot (AOC Champagne)
  • 16 de novembre: Pittacum (DO Bierzo)
  • 23 de novembre: Sommos (DO Somontano)
  • 30 de novembre: Marc Abella (DOQ Priorat)

El preu del sopar i maridatge és de 76 € (sense IVA). Si us voleu quedar a dormir, 1 nit (divendres) en allotjament i esmorzar + sopar maridatge té un preu a partir de de 290 €.

A més, si us hi quedeu dues nits, us faran un 15% de descompte en la tarifa d'allotjament i esmorzar de la segona nit (la de dijous o la del dissabte).

Per a més informació i reserves, podeu visitar el web de Villa Retiro o escriure al correu reservas@villaretiro.com

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: