Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia fa públics els premis 2010

Can Jubany rep el Premi al restaurant de l'any

Nandu i dona

Nandu i dona

Un any més, el Restaurant Via Veneto de Barcelona ha acollit la proclamació dels Premis Nacionals de Gastronomia que l'Acadèmia atorga cada any a aquells cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana que al llarg de l’any han destacat en cinc apartats:

Premi al restaurant de l’any: Can Jubany (Nandu Jubany)

Premi al cuiner jove: Dani Lechuga (Caldeni, Barcelona)

Premi a la tasca de divulgació: Cristina Jolonch ('La Vanguardia') i Jordi Estadella (a títol pòstum)

Premi al professional de l’any: Anna Bellsolà (Baluard, Barcelona)

Premi especial de l’Acadèmia: Francesc Fortí (El Racó d'en Binu, Argentona)

La gala de lliurament dels Premis Nacionals de Gastronomia 2010 se celebrarà el proper mes d'abril de 2011 a Barcelona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: