Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L’escudella, el fricandó i els canelons, finalistes de la campanya #millorplatcatalà

El plat guanyador s’anunciarà dilluns en el transcurs de la festa de presentació del llibre ‘Un any a la cuina amb els millors xefs’

Escudella

Escudella

Ha estat una batalla renyida: xató, bacallà, canelons, pa amb tomàquet, fricandó... El passat dia 13 vam començar la campanya 'El millor plat català' i, des de llavors, el Facebook i el Twitter de Cuina.cat s’han convertit en una passarel·la d’àpats, productes i receptes de la gastronomia catalana. Durant nou dies, prop de 150 usuaris ens han dit quin és el seu plat preferit (alguns, fins i tot, ens n’han dit més d’un, atesa la dificultat de la tria), uns missatges que hem publicat al mur de Cuina.cat #millorplatcatalà. Ara només queda saber el plat guanyador, que serà escollit el pròxim dilluns, 25 de novembre, durant la festa de presentació d''Un any a la cuina amb els millors xefs. Receptes amb els nostres grans productes', el llibre amb què la nostra revista celebra els 150 números i que, a partir de dilluns vinent i fins al 6 de desembre, es vendrà al quiosc juntament amb el diari 'Ara'.

La festa, en directe a Cuina.cat
Durant la celebració, que tindrà lloc a la Fàbrica Moritz de Barcelona a partir de les 19 h, tres col·laboradors de la revista i reconeguts erudits culinaris -Pep Nogué, Salvador Garcia-Arbós i Francesc Murgadas- seran els encarregats de defensar un d’aquests tres plats. La recepta que correspondrà a cada expert s’escollirà per sorteig, en viu, davant de tot el públic. Durant l’acte, els assistents hauran de votar quin dels tres finalistes prefereixen i, cap al final, es revelarà quin de tots ha quedat guanyador.

Perquè no us ho perdeu, retransmetrem la festa en directe al nostre web perquè pugueu veure en directe quin plat de tots els esmentats es converteix en el millor de la cuina catalana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto