Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Busquem el millor plat de la cuina catalana

Us demanem que ens digueu quina és la vostra recepta tradicional favorita

El millor plat català

El millor plat català

Fricandó? Xató? Capipota? Rossejat? Peus de porc? Canelons? Crema? Pastissets? Cassola de tros?… Quin és el vostre plat tradicional català favorit? Al CUINA volem descobrir quines són les menges que més embogeixen els nostres lectors, i per això durant una setmana tindrem actiu el ‘hashtag’ #millorplatcatalà perquè tots els tuitaires i amics del Facebook ens reveleu a @cuinacat i a la nostra pàgina de Facebook quina recepta de casa nostra us fa venir salivera.

Tancarem les participacions el pròxim dijous 21 de novembre i llavors farem el recompte dels plats escollits. Els tres finalistes i el guanyador s’anunciaran el 25 de novembre en la presentació del llibre ‘Un any a la cuina amb els millors xefs. Receptes amb els nostres grans productes’. A més, anirem recollint tots els vostres missatges en aquest mur de Cuina.cat.

Un llibre per celebrar que ja hem superat el número 150
El setembre passat, el CUINA va arribar al número 150 i, per celebrar-ho, vam pensar en editar un llibre commemoratiu. El resultat és ‘Un any a la cuina amb els millors xefs. Receptes amb els nostres grans productes’, una recopilació de textos i receptes exposats com un receptari de temporada. El volum, de 148 pàgines, inclou plats elaborats amb ingredients típics de la cuina catalana cuinats pels millors xefs del país: Carles Gaig (bacallà), Mey Hoffman (carxofes), Fina Puigdevall i Pere Planagumà (ous), Oriol Rovira (conill), Albert Adrià (cireres), Jordi Vilà (sardines), Sergio i Javier Torres (tomàquets), Xavier Pellicer (figues), Jordi Cruz (ceps), Carme Ruscalleda (formatges de pastor) i Joan Roca (pollastre).

‘Un any a la cuina amb els millors xefs. Receptes amb els nostres grans productes’ sortirà a la venda el pròxim 25 de desembre a tots els quioscs, juntament amb el diari ‘Ara’, per 9,95 euros. El llibre es podrà comprar entre el 25 i el 29 de novembre i entre el 2 i el 6 de desembre.

Mentrestant, i per anar fent boca, reveleu-nos quin és el vostre plat favorit amb el ‘hashtag’ #millorplatcatalà. Feu-nos delir!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: