Francesc Altarriba presenta l’Espai Llesca, on es pot gaudir de pa de qualitat a preus baixos
Francesc Altarriba a la botiga Espai Llesca
L’empresari i gastrònom especialitzat en pa Francesc Altarriba obre a Manlleu el primer establiment que ven pa en un format que li permet ser econòmic sense perdre qualitat. Aquest innovador local, anomenat Espai Llesca, ofereix pa tradicional, brioixeria i un pa tallat en llesques, entre altres productes derivats, a preus molt baixos. Per això s’ha adoptat el sobrenom d’‘outlet’.
El pa que s’ofereix a l’Espai Llesca s’elabora diàriament per presentar-lo expressament en forma de llesques i en bosses de plàstic, per tal que es pugui conservar a la nevera o al congelador abans que es faci malbé i, així, aconseguir no malgastar-lo i fomentar un consum responsable.
El model de negoci
Aquest ‘outlet’ de pa està orientat a l’autoservei, i està dissenyat perquè els mateixos clients busquin i escullin entre diverses opcions de mides, bosses de diferent gramatge, pans de diferents sabors i, fins i tot, paquets de brioixeria. Així, doncs, destaca la gran varietat de productes que s’ofereixen i especialment els seus preus, a partir dels 0,35 euros.
Segons l’expert en pa, que ha creat la primera consultoria de pa, aquest nou model d’establiment ‘low cost’ ha arribat per quedar-se i franquiciar-se, ja que genera una oferta que no existia i que ara pot convertir-se en una opció popular.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia