La quarta generació celebra l’aniversari del negoci familiar amb un acte popular al carrer de la Passió
Fonda Torres de Manlleu
Un matrimoni propietari d’una petita botiga de queviures de Manlleu, Manuel Torres i Pepeta Dey, van fundar la coneguda Fonda Torres l’any 1910, una fonda clàssica catalana amb servei de bar, restaurant i hostalatge. Cent anys després, la quarta generació —els germans Manel i Xavier Molera— continua al capdavant del negoci, i aquest dilluns 14 de juny ho commemorarà amb un acte popular al carrer de la Passió, de les 19 h a les 21 h. Amb els anys, el negoci s’ha anat ampliant —el 1993 es converteix en hotel— i ara el formen dos restaurants, el que ja hi havia i un altre, el Torres Petit, que neix de l’adequació d’un dels menjadors de la fonda i ofereix cuina d’avantguarda amb fórmules més elaborades, però amb respecte cap a l’essència de la cuina tradicional.
Menús de franc per col·laborar en la commemoració
També, per celebrar l’aniversari, la família vol recollir dades que tinguin a veure amb la relació de la Fonda Torres i Manlleu o Osona durant aquest segle d’existència. Volen aplegar anècdotes, dades, relats, fotos… I, per agrair la col·laboració de tothom que participi en aquesta iniciativa, sortejaran tres serveis de menú de degustació per a dues persones cada un al Torres Petit. Us podeu adreçar al telèfon del local o al correu electrònic.
Fonda Torres. Pg. de Sant Joan, 38. Manlleu. Tel. 93 850 61 88
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia