Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Fonda Xesc porta els seus clients a conèixer els bolets

Francesc Rovira els descobreix les espècies de bolets que es poden trobar als boscos i muntanyes més pròxims a Gombrèn

Xesc

Xesc

La Fonda Xesc, l’únic restaurant amb una estrella Michelin al Ripollès, porta a terme una iniciativa que té el propòsit de donar a conèixer els diferents tipus de bolets que es troben a la zona de Gombrèn, així com les seves propietats culinàries.

De la mà del xef del restaurant, Francesc Rovira, l’activitat inclou una sortida guiada pel mateix cuiner i una demostració on el xef gironí explica, de manera pràctica, els secrets de la cuina del bolet fent servir els exemplars trobats i elaborant diverses receptes a la mateixa cuina de l’establiment.

Les excursions tenen lloc als boscos de Montgrony o del barri del Cortal de Gombrèn, on es poden collir rossinyols de pi, fredolics o rovellons. En aquesta zona també es planteja fer el mateix tipus de taller durant la primavera entorn de les propietats culinàries de les herbes i les plantes.

L'activitat es fa els dissabtes a la tarda i s'emmarca en un pack en què es pot escollir allotjar-se una o dues nits i que inclou un sopar Menú Degustació o Menú Fonda i esmorzar.

La Fonda Xesc, fundada a mitjan anys setanta, fa una cuina creativa emprant sempre productes de proximitat i també ofereix allotjament, ja que disposa de 14 habitacions.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: