La xef Iolanda Bustos inaugura el nou restaurant després de dos mesos de remodelació
Nou espai de La Calèndula
El restaurant La Calèndula s’acomiadava de Girona fa dos mesos amb la promesa de tornar amb un nou projecte dins de l’Hotel del Teatre de Regencós. Ara, Iolanda Bustos, xef del restaurant, ha complert la seva promesa i en un temps rècord obre les portes –avui, dia 8 de juliol– el seu nou restaurant amb una sala més gran, de 60 comensals, una cuina més àmplia i un celler amb una capacitat per a més de 2.000 ampolles procedents de DO i cellers de proximitat.
A més, el restaurant compta amb un espaiós jardí amb terrassa per a 20 comensals i un hort propi per produir aliments de primera qualitat i per poder continuar evolucionant la seva cuina enmig de la natura amb productes naturals.
Mantenint l’esperit
La nova Calèndula floreix a l’antic Teatre amb moltes novetats. Però, tot i haver remodelat l’hotel, els encarregats de la remodelació, l’estudi d’interiorisme Trestrastos, ha aconseguit que el Teatre segueixi mantenint les seves característiques exclusives i conserva set habitacions úniques que han respectat l’esperit de l’edifici original.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia