Els responsables de Spoonik renoven la carta i assumeixen la direcció gastronòmica del restaurant
Nova proposta Iurantia
El restaurant Iurantia, a tocar del centre de Barcelona, fa 11 anys que delecta els clients amb una carta de cuina mediterrània i pizzes perquè gaudeixin d’un sopar més informal. Per donar un nou impuls a la seva proposta i adaptar-se als gustos culinaris actuals, els responsables del local han confiat en Jon Giraldo i Jaime Lieberman, els creadors de Spoonik Cooking Services, per renovar la carta.
Així, des d’ara, al Iurantia hi podem degustar tant els plats estrella del restaurant, com els ‘fingers’ de pollastre amb blat de moro torrat, que han estat revisats i readaptats pels nous directors gastronòmics —afegint-hi, en aquest cas, una melmelada de pebrot i chutney de tamarinde—, com noves propostes com el cebiche amb guacamole, l’arròs mar i muntanya —amb ànec i calamar— o el melós de vedella cuit a baixa temperatura.
Una carta en constant moviment
Si una cosa han volgut evitar Jon Giraldo i Jaime Lieberman és l’avorriment. Per això, la carta del Iurantia canviarà cada temporada per donar cabuda a noves creacions, sempre tenint en compte els productes de temporada i seguint el reeixit camí creatiu que caracteritza Spoonik.
Tampoc han deixat de banda les pizzes, un clàssic del Iurantia, i, és clar, les postres. Res millor que acabar l’àpat amb un coulant de xocolata, la pinya colada amb escuma de coco, o el test de xocolata blanca, maracujà i crumble de gerds.