Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Universitat de Girona imparteix un curs de cuina medieval

‘Golafres, cuiners i llibres de receptes’ és una activitat d’estiu que organitza en col·laboració amb CUINA

Curs de cuina medieval a la Universitat de Girona

Curs de cuina medieval a la Universitat de Girona

La cuina de viatge, la cuina dels pobres, la cuina dels monestirs, normes d’urbanitat a la taula o l’aigua i el vi a l’edat mitjana són algunes de les assignatures que configuren el curs de ‘Golafres, cuiners i llibres de receptes’, que la Universitat de Girona imparteix en col·laboració amb CUINA. Es tracta d’una activitat estiuenca que tindrà lloc entre el 8 i el 21 de juliol i no serà presencial, sinó que el seguiment serà a través d’Internet.

Durant 56 hores, totes aquelles persones interessades en aprofundir els seus coneixements teòrics sobre la gastronomia catalana faran un recorregut per l’edat mitjana, època en què s’estableixen moltes de les bases de la cuina del Principat. Anton Maria Espadaler, professor de Literatura de la Universitat de Barcelona; André Bonnaure, cuiner i estudiós de la història de la cuina i de l’alimentació; Paul Freedman, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de Yale i especialista en la història de les espècies a l’edat mitjana; Joan Santanach, professor de la Universitat de Barcelona, especialista en literatura catalana medieval i editor del Llibre de Sent Soví, i Anna Alberni, investigadora ICREA de la Universitat de Barcelona, entre d’altres, formen part del planter acadèmic que impartirà el curs.

El preu del curs és de 85 euros, però els subscriptors de CUINA gaudeixen d’un descompte especial de 10 euros.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: