Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Valenciana arriba als 100 anys

L'orxateria ho celebra aquest dijous a la tarda amb una festa davant del local a Barcelona

Orxateria Valenciana

Orxateria Valenciana

La Valenciana

La Valenciana

La Valenciana

La Valenciana avui

Logo 100 anys de La Valenciana

Logo 100 anys de La Valenciana

La històrica orxateria La Valenciana, de Barcelona, compleix avui el seu primer segle d’existència i, per aquest motiu, la família Cortés que n’és la propietària ha organitzat una festa que tindrà lloc aquest vespre a l’establiment del carrer Aribau, 16.

La Valenciana és una de les orxateries més conegudes de Barcelona. Els seus fundadors, una nissaga de torroners de Xixona, van arribar a la ciutat el maig del 1910 per vendre els seus productes en una fira de la plaça Universitat. Poc després, inaugurarien una orxateria pròpia al número 1 del carrer Aribau, on van consolidar el seu prestigi i van romandre durant anys fins que, més recentment, van traslladar-se un tros més amunt de la mateixa via.

En els seus orígens, les orxates, els gelats i la pastisseria de La Valenciana van ser considerats un producte del tot innovador. Avui, encara es mantenen com a productes clàssics de l’establiment, mentre que diàriament la família Cortés continua innovant, ara amb els canapès i les amanides.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: