‘Porcentaje de panadero’ és una aplicació que memoritza les receptes dels forners domèstics
pa
Els forners casolans es multipliquen, però les fórmules correctes d’una recepta de pa no sempre es tenen a mà. Per suplir aquests blancs de memòria un dels actors més destacats del panorama panarra, Andrés Bonilla, responsable de la botiga en línia El Amasadero, fa gairebé un any va posar en marxa l’aplicació ‘Porcentaje de panadero’.
Com indica el seu nom, es tracta d’una eina que calcula les proporcions d’ingredients necessaris per fer pa. Per fer diversos pans, amb llevat fresc o amb llevat natural, amb farina de blat o amb farina de sègol, pa de motlle o en barra i fins i tot croissants. De fet, no és altra cosa que una llibreta afegida al mòbil per anotar les receptes que més ens agraden.
De moment l’aplicació només funciona amb els telèfons d’Apple i és gratuïta.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia