Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Lliurament dels distintius Km 0 – Slow Food

Un any més, es reconeixen els restaurants de Catalunya que han apostat pels productes de proximitat i Km 0

Logotip Km 0

Logotip Km 0

El dilluns 29 de febrer, a la Fundació Alícia, a Sant Fruitós de Bages, té lloc el lliurament de plaques als restaurants de tot Catalunya que han apostat pels aliments ecològics i de proximitat.

El projecte dels Restaurants Km 0 de Slow Food va néixer fa anys de la mà de socis de l’entitat i cuiners que buscaven fomentar una cultura basada en els aliments de qualitat, justos i de proximitat. Slow Food és una associació sense ànim de lucre fundada el 1989 i actualment té representació a 122 països.

La presentació de l’acte de lliurament de distintius als cuiners anirà a càrrec d’Ernest Benach i comptarà amb la presència de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.

Restaurants Km 0 – Slow Food
Els 65 restaurants de Catalunya que han rebut aquest distintiu i els seus cuiners són:

Catalunya Central:
  • Amor Pellitero CAL BLASI Berga
  • Carme Clotet NIU NOU Bagà
  • Marcel Cardona CAL FUSTER Serrateix
  • Ignasi Camps CA L’IGNASI Cantonigròs
Empordà:
  • Quim Casellas CASAMAR Llafranc
  • Rosina Miserachs ANTAVIANA Figueres
  • Martí Rosàs CA LA MARIA Llagostera
  • Berta Costa TAVERNA CAL BARBER Sant Antoni de Calonge
Vallès:
  • Anna Tengo CAN MAJOR Montmeló
  • Isaac Gómez CAPICUA Cerdanyola del Vallès
  • Bouchra Bendach TARANBANA Cardedeu
  • Gemma Velasco ESBIOESFERA Cardedeu
  • Ignasi Martínez EL BELLVER Tagamanent
  • Josep Comas Porto EL JARDÍ Parets del Vallès
Garraf:
  • Valentí Mongay LA SALSETA Sitges
  • Francesc Rafecas LA NANSA Sitges
  • Núria Lucas EL DINOU Vilanova i la Geltrú
  • Jordi Poch LA FONDA DEL SAUMELL Vallbona d’Anoia
  • Jordi Poch LA MA NEGRA Vilafranca del Penedès
Tarraco:
  • Ramón Martí EL LLAGUT Tarragona
  • Xavier Fabra QUINTA FORCA Nulles
  • David Amorós LOLA TAPAS Tarragona
  • Manja Jonker LES VINYES Montferri
  • Mercè Prado ELS CEPS Vilanova de Prades
  • Vicent Guimerà L'ANTIC MOLÍ Ulldecona
  • Carlos Barneda Valades SANT FRANCESC Montblanc
Barcelona Vázquez Montalbán:
  • Balbina Garcia CASA NOSTRA Corbera de Llobregat
  • Alfons Bach MAM I TECA Barcelona
  • Jordi Casas ALLIUM Barcelona
  • Artur Martínez CAPRITX Terrassa
  • Guillem Oliva MONVÍNIC Barcelona
  • Víctor Quintillà LLUERNA Santa Coloma de Gramenet
  • Albert Mollón EL FILETE RUSO Barcelona
  • Enric Millà RASPUTIN Barcelona
  • Pere Carrió EL GAT BLAU Barcelona
  • Gonzalo Martínez ESPAI BOISÀ Barcelona
  • Paula Pascual RASOTERRA Barcelona
  • Eva Davò EL DIVÁN DE LOS SENTIDOS Taller de cuina Cornellà de Llobregat
  • Jordi Limón SOMORROSTRO Barcelona
  • Sergi de Meià SERGI DE MEIÀ Barcelona
  • Paolo Mangianti DUE SPAGHI Barcelona
  • Francesc Armengol CA N’ARMENGOL Santa Coloma de Gramenet
  • Susana Aragón ONA NUIT el Prat de Llobregat
  • Jordi Limón REBELOT Barcelona
  • Javier Andrés Medvedovsky EL CAFE BLUPROJECT Barcelona
  • Xavier Sala CAFE 1907 Barcelona
  • Yolanda Ubide BALIUS BAR Barcelona
  • Francisco Heras LLAMBER Barcelona
  • Hector Rincón Ausejo BAR SECO Barcelona
  • Gerard Sans EL MERCADER DE L´EIXAMPLE Barcelona
  • Carles Ros NoNoNo Barcelona
  • Sergio Gil BODEGA LA PENINSULAR Barcelona
Pirineus:
  • Joan Luque EL CELLER DELS JOGLARS Montardit
  • Manel Jubete LA BORDA DEL RECTOR Incles, Andorra
Lleida:
  • Ramon Gaspà LO PONS Ponts
  • Mercè Camins CASA MERCÈ Fontdepou
  • Enric Millà EL DIEN Vallfogona de Balaguer
  • Zaraida Cotonat FOGONY Sort
  • Sergi Ortiz L’ANTIC FORN Cervera
  • Aleix Aytes CAFE PESSETS Sort
  • David Peral ESPAI DE TAST MAS D'EROLES Adrall
Maresme:
  • Eric Garcia LASAL DEL VARADOR Mataró
  • Gonzalo Rivière ELS GARROFERS Alella
Balears :
  • Sílvia Anglada ES TAST DE NA SÍLVIA Ciutadella, Menorca
Rosselló:
  • Aurèlia Mari VIA DEL VI Perpinyà

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: