Troba la teva recepta

Marea Alta: un restaurant de peix amb vistes

Enrique Valentí s’atreveix amb un altre espai de restauració monotemàtic

Restaurant Marea Alta

Restaurant Marea Alta

Les plantes superiors de l’Edifici Colón de la ciutat de Barcelona, a Drassanes, prenen un aire mariner amb el nou restaurant que ha obert l’empresari restaurador Enrique Valentí. Marea Alta fa una proposta culinària singular dedicada exclusivament a la cuina del peix.

El projecte consisteix en tres plantes de restauració: la planta 24 de l’edifici, on se situa el restaurant Marea Alta; la planta 23, on hi ha la cocteleria Marea Baja, i la planta 25, on es troben les cuines i els equipaments que donen servei a les dues plantes anteriors. Els establiments compten amb una vista panoràmica de la ciutat de Barcelona de 360º i el restaurant simula l’interior d’un vaixell.

El restaurador Enrique Valentí ja ha construït diversos espais de cuina monotemàtics dedicats a la carn, les aus i les tapes de qualitat. Actualment, lidera el restaurant BarBas, situat a la Rambla Catalunya, 7. Aquesta vegada, Valentí se submergeix en el món del peix, i per fer-ho compta amb experts col·laboradors que s’encarreguen de buscar les peces en el seu lloc d’origen: el turbot de Getaria, el lluç i la palometa roda del port de Cudillero, a Astúries, el marisc i els crustacis de la llotja gallega de Vigo i la Corunya, la gamba vermella de Palamós, l’escórpora de cap Roig, les espardenyes del litoral català…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

16-17 nov

Fira de l'Oli Nou Siurana

A mitjan novembre, una vintena de cooperatives i productors de la DOP Siurana presenten l’oli nou de la temporada...

17 nov

XIII Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori, al Gironès, dediquen una fira al pa i la xocolata, dos ingredients que, durant molts anys,...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto