Enrique Valentí s’atreveix amb un altre espai de restauració monotemàtic
Restaurant Marea Alta
Les plantes superiors de l’Edifici Colón de la ciutat de Barcelona, a Drassanes, prenen un aire mariner amb el nou restaurant que ha obert l’empresari restaurador Enrique Valentí. Marea Alta fa una proposta culinària singular dedicada exclusivament a la cuina del peix.
El projecte consisteix en tres plantes de restauració: la planta 24 de l’edifici, on se situa el restaurant Marea Alta; la planta 23, on hi ha la cocteleria Marea Baja, i la planta 25, on es troben les cuines i els equipaments que donen servei a les dues plantes anteriors. Els establiments compten amb una vista panoràmica de la ciutat de Barcelona de 360º i el restaurant simula l’interior d’un vaixell.
El restaurador Enrique Valentí ja ha construït diversos espais de cuina monotemàtics dedicats a la carn, les aus i les tapes de qualitat. Actualment, lidera el restaurant BarBas, situat a la Rambla Catalunya, 7. Aquesta vegada, Valentí se submergeix en el món del peix, i per fer-ho compta amb experts col·laboradors que s’encarreguen de buscar les peces en el seu lloc d’origen: el turbot de Getaria, el lluç i la palometa roda del port de Cudillero, a Astúries, el marisc i els crustacis de la llotja gallega de Vigo i la Corunya, la gamba vermella de Palamós, l’escórpora de cap Roig, les espardenyes del litoral català…
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia