Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Maremagnum gastronòmic

El Port Vell deixa l’oci nocturn per obrir un espai amb un ampli ventall d’establiments de restauració

maremagnum

maremagnum

“Pujo a la segona planta” és la frase que pretén sonar més al Maremagnum de Barcelona en els propers mesos. El 2007 l’oci nocturn tancava les portes per transformar-se i convertir l’espai en una zona gastronòmica en què regnés el sector de la restauració.

Passar de la nit al dia era el rumb que els actuals propietaris pretenien agafar. Alguns dels restaurants encara estan en obres fins a finals de mes i d’altres ja han experimentat el canvi de cara del Port Vell. Un espai més obert al mar i amb una oferta gastronòmica molt àmplia. S’hi pot trobar la pizzeria del campió del món Fabián Martín, que ja ha obert; Creps de Barcelona; Udon, un ‘noodle’ bar que fa dels fideus una experiència diferent; la xarcuteria Andreu, que ha tingut un gran èxit a l’Illa Diagonal; el restaurant Mirando el Mar; el Martina’s, d’arròs i cuina marinera; el restaurant Louise, un dels més dolços i especialitzat en postres, o el japonès Bi-en.

“Pujo al mar” pretén ser l’ambient de tots els establiments, amb locals amplis i terrasses que omplen el paladar del visitant de mar. En definitiva, després d’anar a comprar als comerços de l’espai, cal fer una pausa i no marxar sense haver pujat al segon pis a degustar el Maremagnum.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: