El restaurant barceloní de Paco Pérez prepara plats especials amb productes 100% ibèrics
Menú matança Eggs
El pròxim 15 de març acaba la campanya del porc ibèric de gla d’enguany i, per celebrar-ho, el restaurant barceloní Eggs, del xef Paco Pérez, ofereix el menú ‘Sabors de la matança’, en col·laboració amb el productor de pernils i embotits ibèrics Arturo Sánchez.
Es tracta d’un menú d’edició limitada que es pot degustar fins al 9 de març i que inclou plats preparats amb algunes de les peces més desconegudes del porc.
Sis plats per 38 euros
El menú té un preu de 38 €, IVA inclòs, i està format per un plat de pernil ibèric pur de gla, ‘mollete’ de ploma ibèrica, pernil, ‘tetilla’ fumada i toc picant; secret ibèric amb suc de pebrots i ou ferrat; botifarra de ‘lagarto’ amb mongetes del ganxet; fricandó ‘d’abanico’ amb trufa i bolets, i unes postres de pastís cremós de formatge.
Tots els productes ibèrics del menú són d’Arturo Sánchez, un dels productors més reconeguts de porcs ibèrics de Guijuelo, i han estat preparats amb el toc inconfusible de Paco Pérez.
Si us ve de gust tastar-los, tingueu en compte que el menú només estarà disponible fins al 9 de març de 2014, i tindreu l’oportunitat única de degustar productes 100% ibèrics preparats per un dels millors xefs del país.
Restaurant Eggs
Passeig de Gràcia, 116
Barcelona
Tel.: 93 238 48 46
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia