Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la matança de Guijuelo, a l’Eggs

El restaurant barceloní de Paco Pérez prepara plats especials amb productes 100% ibèrics

Menú matança Eggs

Menú matança Eggs

El pròxim 15 de març acaba la campanya del porc ibèric de gla d’enguany i, per celebrar-ho, el restaurant barceloní Eggs, del xef Paco Pérez, ofereix el menú ‘Sabors de la matança’, en col·laboració amb el productor de pernils i embotits ibèrics Arturo Sánchez.

Es tracta d’un menú d’edició limitada que es pot degustar fins al 9 de març i que inclou plats preparats amb algunes de les peces més desconegudes del porc.

Sis plats per 38 euros

El menú té un preu de 38 €, IVA inclòs, i està format per un plat de pernil ibèric pur de gla, ‘mollete’ de ploma ibèrica, pernil, ‘tetilla’ fumada i toc picant; secret ibèric amb suc de pebrots i ou ferrat; botifarra de ‘lagarto’ amb mongetes del ganxet; fricandó ‘d’abanico’ amb trufa i bolets, i unes postres de pastís cremós de formatge.

Tots els productes ibèrics del menú són d’Arturo Sánchez, un dels productors més reconeguts de porcs ibèrics de Guijuelo, i han estat preparats amb el toc inconfusible de Paco Pérez.

Si us ve de gust tastar-los, tingueu en compte que el menú només estarà disponible fins al 9 de març de 2014, i tindreu l’oportunitat única de degustar productes 100% ibèrics preparats per un dels millors xefs del país.

Restaurant Eggs
Passeig de Gràcia, 116
Barcelona
Tel.: 93 238 48 46

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: