Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menús de Quaresma a Sant Vicenç dels Horts

La Setmana Santa arriba carregada de gastronomia als restaurants de la ciutat

Cigrons amb bacallà

Cigrons amb bacallà

Sant Vicenç dels Horts celebra enguany la segona edició de la campanya gastronòmica Menús de Quaresma, una iniciativa que va néixer amb l’objectiu de revalorar la cuina tradicional i típica d’aquesta època de l’any. Aquest projecte dóna continuïtat a les bones sinergies entre els pagesos locals, el sector de la restauració, l’Ajuntament del municipi i la Fundació Alícia.

Així, des del cap de setmana de Diumenge de Rams fins al 12 d’abril, diversos restaurants de Sant Vicenç dels Horts adherits a aquesta proposta elaboraran una recepta, ja sigui plat o tapa, que combinarà la millor cuina tradicional de Quaresma amb productes de proximitat del municipi.

Els restaurants que participen en aquesta iniciativa i les seves receptes són:

CAL SAGRISTÀ (Bacallà de Quaresma)
C. Nou, 23
Tel. 93 656 10 02
Horaris:
De dilluns a diumenge, de 13 a 16 h
Dilluns de Pasqua, de 14 a 16 h
Divendres Sant, Dissabte Sant i Diumenge Sant, tancat

RESTAURANT CAL MORA (Xató Sant Vicenç)
C. de la Corunya, 42
Tel. 93 656 15 10
Horaris:
De dilluns a diumenge, de 9 a 23 h
Divendres Sant, Dissabte Sant i Diumenge Sant, obert
Dilluns de Pasqua, tancat

RESTAURANT LA CUINA D'EN TONI (Bacallà amb cigrons)
C. Rafael Casanova, 45-53
Tel. 93 656 34 60
Horaris:
De dilluns a diumenge, de 9 a 17 h i de 19 a 24 h
Divendres Sant, de 17 a 24 h
Diumenge Sant i Dilluns de Pasqua, tancat

RESTAURANT QUE SA QUE BO (Canelons d’espinacs i mató)
Pl. del Molí, 1 (Pol. Ind. Molí dels Frares)
Tel. 93 656 14 20
Horaris:
De dilluns a divendres, de 8.30 a 16.45 h
Des del Divendres Sant fins al Dilluns de Pasqua, tancat

RESTAURANT LA TASKA (Barreja de Quaresma de l’Horta de Sant Vicenç amb morro de bacallà confitat)
C. Jacint Verdaguer, 101
Tel. 659 911 134
Horaris:
De dilluns a dissabte, de 12 a 16 h i de 19 a 24 h
Diumenges, tancat
Divendres Sant, obert de 19 a 24 h
Dissabte Sant, Diumenge Sant i Dilluns de Pasqua, tancat

RESTAURANT LES PALMERES DE LA VILA (Cigrons amb espinacs)
C. Jacint Verdaguer, 180
Tel. 93 656 15 04
Horaris:
De dilluns a dijous, de 8 a 17 h
Divendres, de 8 a 23 h. Dissabtes, de 8 a 13 h
Dijous Sant, de 8 a 13 h
Des del Divendres Sant fins al Dilluns de Pasqua, tancat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: