Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Més Cañete que mai

José María Parrado presenta un local renovat que fusiona barra, reservat i taules sota una mateixa proposta gastronòmica

Cañete

Cañete

L’empresari i restaurador José María Parrado presenta la remodelació del seu Bar Cañete, tota una icona de les tapes a la Ciutat Comtal. L’objectiu principal d’aquest canvi era el de fusionar, en una mateixa carta, plats per degustar a la barra, en un reservat o bé a les taules del menjador. Cinc anys després de la inauguració del local, el Cañete vol seguir sent un referent del ‘tapeo’ a Barcelona.

Nou Cañete, nous plats
Saltat de calamarsets amb carxofes i ‘pamplines’, truita de gambes i carxofes amb créixens o pèsols del Maresme amb botifarra de perol són alguns dels plats de temporada que proposa el nou restaurant i que conviuen amb les clàssiques propostes de Parrado, com les anxoves de Santoña, servides senceres en dues meitats, les croquetes o l’‘steak tartare’ de vaca vella.

Entre les novetats de la carta també hi ha les opcions de carn o peix a la brasa, peces senceres o al tall de costella, presa ibèrica o el peix del dia. Pel que fa a les postres, el Cañete aposta per el ‘pinono’, un pastís popular italià servit amb crema cremada per sobre, així com les maduixes amb cava i crema sabaiona, o l’assortiment de formatges.

La barra més coneguda de Barcelona
La barra del Cañete és una de les més curioses de la ciutat de Barcelona; segons Parrado, “pur espectacle”, un espai on menjar i beure que és tota una experiència. D’altra banda, les taules del menjador seran una bona opció per a aquells que vulguin estar més tranquils i deixar-se portar pels suggeriments de dos cambrers assignats en exclusiva per a aquesta zona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: