CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
Mil i una maneres de fer els fideus a la cassola a Tossa
Mil i una maneres de fer els fideus a la cassola a Tossa
Durant tot el mes de juny, diversos restaurants del municipi participaran a la Campanya gastronòmica dels fideus a la cassola
Tossa de Mar
Els fideus a la cassola, probablement un dels plats més tradicionals de la cuina de Tossa, protagonitzen una campanya gastronòmica que tindrà lloc de l’1 al 30 de juny i que oferirà al públic diferents versions d’aquesta recepta tan típica, també, de la cuina del nostre país.
Una quinzena de restaurants que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca oferiran menús entorn d’aquest plat, que sempre ha estat present a les llars de la població selvatana i del qual es poden fer mil i una variacions diferents.
El peix i el marisc (llamàntol, bacallà, cabra de mar, cloïsses o sípia) són presents en la gran majoria de plats, però també hi ha algun establiment que ha optat per les verdures i la botifarra.
Restaurants participants
Els establiments que s’han adherit a l’edició d’enguany són Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, l’Ajustada, La Cuina de l’Àvia, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Victor i Victòria.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia