Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Mil i una maneres de fer els fideus a la cassola a Tossa

Durant tot el mes de juny, diversos restaurants del municipi participaran a la Campanya gastronòmica dels fideus a la cassola

Tossa de Mar

Tossa de Mar

Els fideus a la cassola, probablement un dels plats més tradicionals de la cuina de Tossa, protagonitzen una campanya gastronòmica que tindrà lloc de l’1 al 30 de juny i que oferirà al públic diferents versions d’aquesta recepta tan típica, també, de la cuina del nostre país.

Una quinzena de restaurants que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca oferiran menús entorn d’aquest plat, que sempre ha estat present a les llars de la població selvatana i del qual es poden fer mil i una variacions diferents.

El peix i el marisc (llamàntol, bacallà, cabra de mar, cloïsses o sípia) són presents en la gran majoria de plats, però també hi ha algun establiment que ha optat per les verdures i la botifarra.

Restaurants participants
Els establiments que s’han adherit a l’edició d’enguany són Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, l’Ajustada, La Cuina de l’Àvia, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Victor i Victòria.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: