Efímera Chocolates, una pastisseria de Sant Cugat, ha aconseguit guanyar el primer premi del concurs 'Millor Mona d'Ou de Xocolata 2022' amb la seva mona, feta a partir d'una forma d'ou, de la Caputxeta Vermella i el seu petit llop feroç de companyia. Una mona, si més no, original i innovadora!
Més reconeixements
El segon premi ha estat per a la Pastisseria Bonastre, de la ciutat de Barcelona, amb un ou de xocolata ple de petits ous envoltant-lo que podreu veure a la galeria d'imatges del concurs! I, finalment, el tercer premi se l'ha endut el Forn i Pastisseria Catot, de Monistrol de Calders, amb un ou de Pasqua robotitzat que simula una Vespa blava antiga amb ulls i casc.
L'agència de màrqueting gastronòmic Sr. y Sra. Cake, organitzadora de l'esdeveniment, remarca que el concurs 'Millor Mona d'Ou de Xocolata 2022' –que celebra la seva primera edició aquest any– té una finalitat social, ja que totes les peces presentades al guardó seràn destinades a una ONG d'inclusió de famílies en situació de vulnerabilitat.