Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Millor Mona d'Ou de Xocolata es fa al Vallès Occidental

Efímera Chocolates, de Sant Cugat, s'enduu el premi amb una Caputxeta Vermella i el llop en la primera edició del concurs

Pastisseria Efímera Chocolates

Pastisseria Efímera Chocolates

Efímera Chocolates, una pastisseria de Sant Cugat, ha aconseguit guanyar el primer premi del concurs 'Millor Mona d'Ou de Xocolata 2022' amb la seva mona, feta a partir d'una forma d'ou, de la Caputxeta Vermella i el seu petit llop feroç de companyia. Una mona, si més no, original i innovadora!

Més reconeixements

El segon premi ha estat per a la Pastisseria Bonastre, de la ciutat de Barcelona, amb un ou de xocolata ple de petits ous envoltant-lo que podreu veure a la galeria d'imatges del concurs! I, finalment, el tercer premi se l'ha endut el Forn i Pastisseria Catot, de Monistrol de Calders, amb un ou de Pasqua robotitzat que simula una Vespa blava antiga amb ulls i casc.

L'agència de màrqueting gastronòmic Sr. y Sra. Cake, organitzadora de l'esdeveniment, remarca que el concurs 'Millor Mona d'Ou de Xocolata 2022' –que celebra la seva primera edició aquest any– té una finalitat social, ja que totes les peces presentades al guardó seràn destinades a una ONG d'inclusió de famílies en situació de vulnerabilitat. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: