Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Moritz crea La Velo, una cervesa per homenatjar els 90 anys d'història del Bar Velódromo

La nova cervesa fresca d'edició limitada de Moritz és sense filtrar i ret homenatge a la història del Bar Velódromo, un dels referents de Barcelona, que celebra 90 anys d'història

La Velo homenatja els 90 anys del Bar Velódromo

La Velo homenatja els 90 anys del Bar Velódromo

Com seria beure una cervesa com les de fa gairebé 100 anys? Posar-hi paraules és difícil, però ho podeu fer amb La Velo, la nova cervesa d'edició limitada de Moritz, creada en honor al 90 aniversari del Bar Velódromo.

Produïda exclusivament a la microcerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona, aquesta cervesa Saison sense pasteuritzar i sense filtrar és un bon exemple en el qual la tradició i la modernitat van plegades. Es tracta d'una cervesa seca i refrescant amb la lleugera amargor del llúpol, que es va intensificant a poc a poc. Pel que fa a l'aroma, predominen el plàtan, el pebre negre i el gra de fons, gràcies al llevat belga.

La Velo de Moritz

D'aquesta manera, La Velo se suma al repertori de les cerveses més innovadores de Moritz i estarà disponible de manera exclusiva al Bar Velódromo, Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz i Moritz Store, fins al mes de setembre. 

Homenatge a una icona de Barcelona

La Velo és una cervesa fresca que personalitza l'estil de l'època en què el Bar Velódromo va obrir les portes per primera vegada. Des de la seva obertura l'any 1933, aquest bar ha estat una icona de la vida cultural de Barcelona i s'ha convertit en un espai per on han passat reconeguts polítics, intel·lectuals i artistes.

Des de l'any 2000, Moritz ha pres el relleu del local a fi de mantenir viva la seva història i posar en valor l'ús de tècniques tradicionals. Així, La Velo destaca per ser una cervesa artesana elaborada manualment pels mestres cervesers de Moritz i amb llibertat per experimentar, la qual cosa permet jugar amb la diversitat i la singularitat del seu sabor.

YDRAY  NO17760

Aquesta nova cervesa de temporada se suma a un conjunt d'accions per celebrar l'aniversari del Velódromo, que inclouen, entre altres, una selecció de nou plats creats per Jordi Vilà, xef Estrella Michelin i director gastronòmic de Moritz, qui reviu la memòria culinària d'aquestes nou dècades amb un menú especialitzat de nou plats en què es retrata un viatge per la història de Barcelona.

NOTA DE TAST

  • Estil: Saison
  • Grau d'alcohol: 6% vol.
  • Amargor: 25 IBUS
  • Color: 10 EBC
  • Escuma: blanca, abundant
  • Efervescència: alta
  • Aroma: destaquen el pebre negre i el plàtan, acompanyats d'una lleugera aroma de gra de fons
  • Cos: lleuger
  • Postgust: sec, amarg i refrescant
  • Temperatura de servei: 6 ºC
  • Sabor: complex (amb notes a fruites, espècies, cítrics i llevat)
  • Maridatge: ideal per a plats amb una base d'herbes fresques i cítrics, com el salmó amb anet i llimona; combina molt bé amb amanides, sobretot si porten ruca i canonges, i amb plats amb un picant lleuger)
  • Copa: Tulipa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: