Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Nandu Jubany estrena programa a TV3

Diumenge comença l’emissió de ‘Menú cap de setmana’, un programa de divulgació culinària

Menú de cap de setmana

Menú de cap de setmana

El xef Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, de Calldetenes (Osona), acaba d’estrenar ‘Menú cap de setmana’, un programa gastronòmic que TV3 emet, cada diumenge, a les 20 h. Es tracta d’un format innovador en què el cuiner, acompanyat del presentador Llucià Ferrer, abraça tots els moments del procés culinari, des de la recol·lecció, la compra i la tria dels productes fins a la cocció i el servei a taula. L’objectiu és que els espectadors descobreixin els productes catalans, quines possibilitats tenen als fogons i quines persones hi ha al darrere. Per això, l’equip del programa recorrerà indrets d’arreu de Catalunya (sempre amb la companyia d’un personatge conegut) i, en cada edició, se centrarà en un ingredient concret. Un dels moments més singulars de l’espai és l’anomenat ‘Duel d’àvies’, en què cuineres i cuiners casolans però experimentats competeixen cuinant el mateix plat. ‘Menú cap de setmana’ és un programa ideat i produït per Batabat, productora pertanyent al Grup Cultura03.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: