Diumenge comença l’emissió de ‘Menú cap de setmana’, un programa de divulgació culinària
Menú de cap de setmana
El xef Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, de Calldetenes (Osona), acaba d’estrenar ‘Menú cap de setmana’, un programa gastronòmic que TV3 emet, cada diumenge, a les 20 h. Es tracta d’un format innovador en què el cuiner, acompanyat del presentador Llucià Ferrer, abraça tots els moments del procés culinari, des de la recol·lecció, la compra i la tria dels productes fins a la cocció i el servei a taula. L’objectiu és que els espectadors descobreixin els productes catalans, quines possibilitats tenen als fogons i quines persones hi ha al darrere. Per això, l’equip del programa recorrerà indrets d’arreu de Catalunya (sempre amb la companyia d’un personatge conegut) i, en cada edició, se centrarà en un ingredient concret. Un dels moments més singulars de l’espai és l’anomenat ‘Duel d’àvies’, en què cuineres i cuiners casolans però experimentats competeixen cuinant el mateix plat. ‘Menú cap de setmana’ és un programa ideat i produït per Batabat, productora pertanyent al Grup Cultura03.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia