Dirigeixen els fogons dels restaurants de l’Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu
hotel i spa soldeu
Andorra recupera dues estrelles Michelin amb el fitxatge de Nandu Jubany i Carles Gaig al capdavant de les cuines de l’Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu. El xef de Calldetenes s’ocuparà de la carta d’hivern dels dos establiments de l’hotel i del restaurant Sol i Neu —a peu de pista, de la mateixa propietat—, i el barceloní cuinarà la carta d’estiu dels tres establiments.
Tant l’Origen com l’Arrels, els locals ubicats a les instal·lacions de l’hotel, situat a 1.850 m d’altura, compten amb carta pròpia. Des de fa una setmana és Nandu Jubany qui l’ha preparada, amb una oferta gastronòmica per al primer i una carta de cuina tradicional catalana per al segon. Per a l’espai de les pistes d’esquí, Jubany ha reservat els plats de carn a la brasa i guisats. Quan comenci la temporada d’estiu serà Carles Gaig qui agafarà el timó dels tres restaurants, i mantindrà una filosofia similar.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia