Troba la teva recepta

Ostres, ostres, ostres!

Tastos de luxe al Joël’s Oyster, al Mercat de la Boqueria

Joël's Oyster Boqueria

Joël's Oyster Boqueria

Sí, ostres! Però també cranc reial, llamàntol, llagostins, tàrtars de salmó i de tonyina i una selecció de caviar. La nova proposta gastronòmica del Mercat de la Boqueria, a Barcelona, s’ha especialitzat en el marisc de luxe, especialment en les ostres, que provenen de la producció de Jöel Dupuch, l’ostreïcultor més reconegut de França.

El Joël’s Oyster Bar és el segon projecte en comú dels xefs Romain Fornell i Òscar Manresa. És, per sobre de tot, una barra d’ostres al mig d’un dels mercats més concorreguts de la capital catalana, on destaca la fórmula de copa de vi amb dues ostres per menys de deu euros. Un pica-pica de luxe que es pot prendre a peu de mercat o en la barra interior.

El millor marisc
Però, alhora, també vol ser una petita illa de tranquil·litat enmig del brogit —disposa d’unes quantes taules al pis superior— per degustar el millor producte en la categoria de marisc. Aquest espai, de fet, reprodueix en la decoració les cabanyes de fusta que hi ha a Arcachon, la localitat francesa situada a la costa atlàntica on es produeixen les ostres que comercialitza l’establiment.

La carta de vins està formada exclusivament per vins blancs, caves i xampanys —disponibles també a copes—; unes quantes referències que aniran variant cada mes per oferir la possibilitat als clients habituals de tastar productes de cellers reconeguts a preus assequibles. L’establiment obre de dilluns a dissabte, d’11 a 19 h, però si ho preferiu poder fer una comanda i endur-vos les ostres a casa.

Joël’s Oyster Bar
Mercat de la Boqueria
Pl. de Sant Josep, 13. Barcelona
Tel. (ostres per emportar-se): 603 80 70 22

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto