Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Paco Morales cuina a la Cañota

El xef cordovès presenta la tapa solidària 'Mazamorra' d'ametlles, sardina fumada i poma verda

'Mazamorra' d'ametlles, sardina fumada i poma verda

'Mazamorra' d'ametlles, sardina fumada i poma verda

El xef cordovès Paco Morales és el creador de la tapa solidària que estarà a la carta de Casa de Tapes Cañota durant dos mesos en benefici dels projectes de la fundació del Dr. Iván Mañero a Guinea Bissau. Morales, que al seu restaurant Noor té una estrella Michelin, ha escollit una 'Mazamorra' d'ametlla, sardina fumada i poma verda. Es tracta d'una recepta en la qual és molt important la temperatura del plat en servir-lo i que juga molt amb les textures i la proporcionalitat en la combinació dels productes exòtics amb els locals. El resultat és una tapa molt llaminera, molt gustosa i amb molts matisos que es poden apreciar en barrejar l'ametlla fregida amb la 'mazamorra', la sardina, la poma i el sumac. Aquesta creació estarà a la carta de Casa de Tapes Cañota des del proper dimarts 22 de gener i durant dos mesos, per 7,50 €.
 

Xef convidat
Morales és l'onzè xef de la iniciativa semestral de Casa de Tapes Cañota, en la qual han col·laborat xefs com Nacho Manzano, Dani García, Paco Roncero, Juan Mari Arzak, Quique Dacosta, Karlos Arguiñano, els germans Córdoba, Ricardo Sanz, Ricard Camarena i Dani Carnero.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: