L’última creació de Xavier Barriga és el pa d’orellanes i avellanes torrades. Es tracta d’una peça molt especial elaborada amb farina mòlta amb molí de pedra, sal marina, massa mare natural i molt poc llevat. Quan el pa arriba al punt just de maduració, se li afegeixen les avellanes torrades i les orellanes trossejades. S’amassa a mà i es deixa fermentar amb paciència per aconseguir un pa amb caràcter i de gran valor nutricional i gastronòmic.
Per a les tardes d’hivern han recuperat un dels berenars de tota la vida: el pa amb xocolata en format xapata. I per als amants dels cereals presenten el pa nòrdic, un pa semiintegral que aporta fibra de blat i de sègol. En fan dues elaboracions: l'un, amb farina de blat, farina de sègol, sucre morè, malta torrada i una mescla de llavors i cereals, i l'altre, amb farina d’espelta integral i pipes de gira-sol, que li donen encara més gust. El pa nòrdic combina molt bé amb una mica de mantega i salmó fumat, i si el tapeu amb un plàstic o film transparent i el guardeu a la nevera es conservarà perfectament durant tres o quatre dies. El trobareu a Turris els dimecres i divendres.