Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Pans d’hivern de Turris

Més calòrics, més densos i amb gust potent

Pa amb xocolata Forn Turris

Pa amb xocolata Forn Turris

L’última creació de Xavier Barriga és el pa d’orellanes i avellanes torrades. Es tracta d’una peça molt especial elaborada amb farina mòlta amb molí de pedra, sal marina, massa mare natural i molt poc llevat. Quan el pa arriba al punt just de maduració, se li afegeixen les avellanes torrades i les orellanes trossejades. S’amassa a mà i es deixa fermentar amb paciència per aconseguir un pa amb caràcter i de gran valor nutricional i gastronòmic.

Per a les tardes d’hivern han recuperat un dels berenars de tota la vida: el pa amb xocolata en format xapata. I per als amants dels cereals presenten el pa nòrdic, un pa semiintegral que aporta fibra de blat i de sègol. En fan dues elaboracions: l'un, amb farina de blat, farina de sègol, sucre morè, malta torrada i una mescla de llavors i cereals, i l'altre, amb farina d’espelta integral i pipes de gira-sol, que li donen encara més gust. El pa nòrdic combina molt bé amb una mica de mantega i salmó fumat, i si el tapeu amb un plàstic o film transparent i el guardeu a la nevera es conservarà perfectament durant tres o quatre dies. El trobareu a Turris els dimecres i divendres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: