El restaurant Follia elabora un nou menú de degustació en què la gastronomia es combina amb els jocs de paraules
carta restaurant Follia
En època de vaques magres, la creativitat sempre és una bona aliada. A la cuina del restaurant Follia, a Sant Joan Despí, han tornat de l’estiu amb un menú de degustació en què els plats es combinen amb el llenguatge. Girs expressius, salts i dobles significats han estat l’al·licient d’una nova carta en què els cuiners de l’establiment han sabut trobar el producte i la cocció adequada per a cada mot.
“No sabem si és producte de massa hores d’‘Apalabrados’ o un homenatge a les paraules, els palíndroms, els sinònims i els sons del català”, reconeixen des del restaurant. Però tant se val, s’han espremut el cervell per oferir al comensal una experiència que va més enllà del paladar i que apel·la a l’intel·lecte. Un ‘divertimento’ per als amants de la llengua i els seguidors de Màrius Serra en què podran tastar alga d’aglà, peus, peus i espardenyes o pomada de poma, entre altres plats, per 65 €.
* Follia. Creu de Muntaner, 17. Sant Joan Despí. Tel. 93.477.10.50. follia@follia.com.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia