Turris proposa alternatives per celebrar el solstici d’estiu
Coca de músic
Xavier Barriga, l’ànima dels forns Turris, proposa celebrar la revetlla de Sant Joan amb coca de músic. Elaborada amb fruits secs (avellanes, ametlles, nous…) i algun altre ingredient, el seu secret rau en la massa que el forner prepara amb les millors matèries primeres: farina de gran força, ous, sal, sucre, llimona, canyella i mantega, sense additius ni conservants, i amb un pastat lent.
Si aquesta proposta no us fa el pes, podeu tastar la coca de brioix amb llardons, una altra de les novetats de Turris pel Sant Joan 2010. I, si no, podeu optar per les coques més tradicionals: de crema, de llardons, de pasta de full o de fruita. En qualsevol cas, us en llepareu els dits!
Preu: 20 €
Forns Turris. Aribau, 158. Calvet, 7 i Gran de Gràcia, 34. Barcelona
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia