Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Poder verd! El nou CUINA ja és al quiosc!

Amb el número de maig de la revista estrenem disseny, continguts i col·laboradors

nou cuina quiosc

nou cuina quiosc

S’ha acabat l’espera. El número de maig del CUINA ja és al quiosc i marca l’estrena del #nouCUINA, amb més receptes, més continguts i més recomanacions.

Obrim boca amb la reobertura de La Dama, abans de recórrer Barcelona seguint les Gastropistes que ens permetran descobrir la cuina francesa a la ciutat. Aquest mes, ens entaulem a Sabadell, al Contrast, i el periodista Xavier Vilà ens revela les darreres tendències gastronòmiques de la capital dels Estats Units.

Per la seva banda, Xavier Sust entrevista el xef Dani Lechuga, que ens obre les portes del Bardeni, i Josep Sucarrats ens explica quins són els restaurants llatins més de moda de la capital del país. Parlant de restaurants, aquest mes us oferim una nova promoció 2x1 que us permetrà gaudir d’11 establiments a meitat de preu. I per tancar la primera part d’aquest número, Salvador Garcia-Arbós i Jordi Luque s’enfronten al misteri vegà a la nova secció ‘Gourmet vs. Foodie’.

A la cuina!
Segur que se us ha obert la gana, oi? Doncs anem cap a la cuina per preparar un menú amb els productes de temporada, abans que la Montse Bertran ens deixi entrar a la cuina de casa seva per preparar un suquet amb Pep Nogué.
Al reportatge central d’aquest mes, us expliquem la millor manera de cuinar amb herbes aromàtiques i com podeu conrear-ne a casa per tenir-les sempre a mà, i, després, la Carme Ruscalleda ens explica la millor tècnica per preparar el dashi, un brou d’allò més versàtil.



Aquest mes també viatgem a l’Orient Mitjà per descobrir noves versions de l’hummus, i a Itàlia per degustar les millors piadines. Núria Coll estrena secció i ens revela els secrets i les virtuts de la garrofa, i el pastisser Jordi Bordas prepara postres d’inspiració japonesa.

Al celler
Per acompanyar els plats, reguem-ho amb bon vi. L’Àngel Garcia Petit ens presenta tres vins que han fermentat en gerres de ceràmica, i analitza cinc vins andalusos amb molta personalitat. I amb la Mar Calpena descobrim —o, més aviat, redescobrim— un còctel icònic: l’Old Fashioned.

Al rebost
Si després de cuinar us ha quedat el rebost buit, no patiu. Al CUINA de maig us expliquem quins ingredients no hi poden faltar, amb especial atenció als vegetals, que són els protagonistes de la portada. A més, resolem la batalla de les patates, enfrontant la Kennebec i la Red Pontiac per descobrir quina és la millor per a cada ocasió. Si sou de carn, us agradarà saber els millors trucs per tractar i cuinar el xai, i, si us entusiasma la pasta, hem trobat quatre botigues on la fan artesana i boníssima.

 
 
També hem anat a Belltall, on fan uns alls molt especials, i a Igualada, on fan sushi català. I si el que voleu és quedar-vos quiets al sofà, hem seleccionat les millors lectures gastronòmiques i els documentals de cuina que no us podeu perdre.

Així que ja ho sabeu. Al quiosc us esperen tots aquests continguts, i molts més. Benvinguts al nou CUINA!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: