Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Pork, el tribut al porc d’Oriol Rovira

El xef d’Els Casals obre un nou restaurant a Barcelona amb una carta plena de carn i embotits

dibuix talls del porc

dibuix talls del porc

Que del porc se n’aprofita tot ho demostra l’última iniciativa d’Oriol Rovira, Pork, el nou restaurant que el xef d’Els Casals acaba d’obrir al Born barceloní. Ben a prop del Sagàs, l’establiment d’entrepans que va posar en marxa fa dos anys, el nou local ofereix una àmplia gamma de productes derivats del porc i servits de la millor manera per potenciar-ne les qualitats.

Pernils, espatlles, lloms, costellams, embotits, rostits, guisats i marinats són alguns dels plats que s’hi poden tastar. Carns que provenen de l’explotació familiar a Sagàs, però també de porcs francesos, italians, de les Balears, de Lleó, d’Astúries o d’Andalusia. La carn es demana a pes, i, si el comensal ho desitja, se serveix amb acompanyament.

Una cervesa anglesa sense filtrar, elaborada a Liverpool expressament per al Pork, i una carta amb una cinquantena de xampanys de cellers poc coneguts són els altres punts forts del restaurant.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: