El xef d’Els Casals obre un nou restaurant a Barcelona amb una carta plena de carn i embotits
dibuix talls del porc
Que del porc se n’aprofita tot ho demostra l’última iniciativa d’Oriol Rovira, Pork, el nou restaurant que el xef d’Els Casals acaba d’obrir al Born barceloní. Ben a prop del Sagàs, l’establiment d’entrepans que va posar en marxa fa dos anys, el nou local ofereix una àmplia gamma de productes derivats del porc i servits de la millor manera per potenciar-ne les qualitats.
Pernils, espatlles, lloms, costellams, embotits, rostits, guisats i marinats són alguns dels plats que s’hi poden tastar. Carns que provenen de l’explotació familiar a Sagàs, però també de porcs francesos, italians, de les Balears, de Lleó, d’Astúries o d’Andalusia. La carn es demana a pes, i, si el comensal ho desitja, se serveix amb acompanyament.
Una cervesa anglesa sense filtrar, elaborada a Liverpool expressament per al Pork, i una carta amb una cinquantena de xampanys de cellers poc coneguts són els altres punts forts del restaurant.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia